Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Ldnio Priza de alimentare cu organizator+incarcare wireless, 5x AC, 3x USB SN5309W, 2500W Alb

Cod:

28591


Cod intern: #2132195

  • Distribuie pe:
125,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Priza de alimentare cu organizator+incarcare wireless, 5x AC, 3x USB SN5309W, 2500W Alb de la Ldnio

Priza multipla cu organizator, 5x AC, 3x USB, LDNIO SN5309W, 2500 W (alb). Vrei ca biroul tau sa aiba in sfarsit comanda cu cabluri? Datorita prizei LDNIO cu organizator, acest lucru va fi posibil! Va va ajuta sa va gestionati cablurile in mod convenabil si, de asemenea, va va garanta o utilizare in siguranta datorita protectiei sale multistrat. In plus, datorita cablului sau lung de 2 metri, il puteti plasa intr-un loc convenabil.

Unknown Image

Gestionare convenabila a cablurilor Blocul de alimentare LDNIO va va permite sa gestionati comod cablurile cu varf din UE. Priza in sine are forma de L, astfel incat sa puteti introduce cabluri incurcate in interiorul cutiei, eliberandu-va biroul de ele. In plus, este echipat cu 5 prize de curent alternativ, o priza PD, QC si AUTO-ID. Acest lucru a facut-o o priza universala, deoarece puteti conecta multe dispozitive diferite la ea.

Unknown Image

Convenabil de utilizat Banda de alimentare SN5309W nu este doar foarte functionala, ci si confortabila de utilizat. Decupajul in forma de L de pe partea laterala a benzii va va face si mai usor sa va gestionati cablurile. In plus, cablul de alimentare al benzii are o lungime de pana la 2 metri, asa ca il puteti plasa oriunde doriti. De asemenea, a fost echipat cu un buton de pornire convenabil

Unknown Image

Incarcare rapida Vrei ca aparatele tale sa fie incarcate in cel mai scurt timp? Cu priza LDNIO acest lucru este posibil, deoarece a fost echipat cu 2 porturi de incarcare rapida. In plus, are si o capacitate de incarcare wireless de 15 wati, ceea ce inseamna ca nu mai trebuie sa cumparati incarcatoare suplimentare pentru a va readuce telefonul la viteza. Va fi potrivit pentru toate tipurile de smartphone-uri cu intrari PD / QC 3.0 / AUTO-ID.

Unknown Image

Securitate Priza de alimentare cu organizator este, de asemenea, o garantie a utilizarii in siguranta. Este realizat din material PC rezistent la flacara de cea mai buna calitate, iar in plus, prizele sale sunt echipate cu protectie speciala pentru a proteja copiii de soc electric. De asemenea, este ventilat corespunzator - exista orificii de ventilatie in partea de jos, care disipeaza perfect caldura din interiorul organizatorului. Astfel, castigi incredere ca echipamentul tau nu se va supraincalzi si va functiona intotdeauna corect.

Unknown Image

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.