Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Organizator/suport incarcator pentru AppleWatch, Negru

Cod:

023349


Cod intern: #1288305

  • Distribuie pe:
25,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Organizator/suport incarcator pentru AppleWatch, Negru de la Baseus

Acum puteti lua cu usurinta incarcatorul Apple Watch cu dvs., oriunde. Tot ce trebuie sa faceti este sa infasurati cablul intr-un organizator portabil. Puneti-l in rucsac, poseta sau sacou. Conceput astfel incat sa nu deranjeze sau sa ocupe mult spatiu. Este subtire, mica si are un design estetic.
Incarcatorul poate fi incarcat complet intr-o carcasa cu grosimea de 6 mm. Acest lucru este complet sigur, deoarece temperatura nu creste in timpul incarcarii. Are un adaptor cu o putere de 24 W care garanteaza eficienta.
Nu trebuie sa va deranjati sa purtati un cablu lung, doar ascundeti-l organizatorului, acesta va fi in continuare in pozitie si nu va ocupa mult spatiu.
Daca aveti un adaptor pentru incarcare wireless, utilizati-l in organizator. Uitati de introducerea si scoaterea constanta a adaptorului, pur si simplu puneti ceasul in locul potrivit pentru a-l reincarca. Usor si eficient.
Nu este nevoie sa anulati ceasul. Daca puneti ceasul, acesta se va reincarca si el. Organizatorul circular este atat de creativ incat iti poti reincarca ceasul asa cum vrei, desfacut sau fixat.

Manual simplu:

  1. Ridicati stiftul circular in sus.
  2. Introduceti adaptorul de incarcare in stiftul ridicat si verificati daca adaptorul este pozitionat spre exterior.
  3. Indoiti restul cablului in sens invers acelor de ceasornic.

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.