Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Apple Husa Original Smart Folio iPad Pro 12.9-inch (5th generation) English Lavender

Cod:

MM6P3ZM/A


Cod intern: #1061142

  • Distribuie pe:
540,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Apple Husa Original Smart Folio iPad Pro 12.9-inch (5th generation) English Lavender de la Apple

Apple Husa Smart Folio iPad Air 12.9 inch acopera intreaga tableta si protejeaza impotriva zgarieturilor si socurilor. Functia on/off inchide si deschide ecranul atunci cand inchideti/ deschideti clapeta husei.Caracteristici:- tip: husa Smart Folio- protectie impotriva loviturilor, zgarieturilor- protejeaza atat fata cat si spatele- ultraslim si extra light.- textura eleganta si rezistenta la uzura- material moale in interior - se poate folosi ca stand- functie On/Off - ecranul se blocheaza/deblocheaza la inchiderea/deschiderea husei- compatibil:iPad Pro 12.9-inch (5th generation)iPad Pro 12.9-inch (4th generation)iPad Pro 12.9-inch (3rd generation)- culoare Violet



Husa de protectie Apple Smart Folio pentru iPad Pro 12.9-inch (5th generation), English Lavender.Smart Folio pentru iPad Pro este subtire si usoara si ofera protectie frontala si posterioara pentru dispozitivul dvs. Acesta trezeste automat iPad-ul atunci cand este deschis si il pune in repaus atunci cand este inchis. Smart Folio se ataseaza magnetic si il puteti plia cu usurinta in diferite pozitii pentru a crea un suport pentru citire, vizualizare, tastare sau pentru a efectua apeluri FaceTime.

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Tip
      Husa de protectie
    • Functii
      Pliabil
    • Culoare
      mov
    • Altele
      Diagonala Tableta (inch) 12.9"

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.