Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Stylus Pen LED Smooth Writing pentru telefon, tableta, Alb

Cod:

25986


Cod intern: #1839180

  • Distribuie pe:
153,99 lei TVA inclus

Disponibilitate:
1 buc resigilata in stoc
Pret resigilat: 99,99 lei


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei
  • Accesorii Tablete Baseus Stylus Pen LED Smooth Writing pentru telefon, tableta, Alb

    Ambalaj original deschis pentru proba

    Pret resigilat: 99,99 lei

Descriere Stylus Pen LED Smooth Writing pentru telefon, tableta, Alb de la Baseus

Stylus LED capacitiv pentru telefon/tableta Baseus Smooth Writing Alb

Stylus-ul marca Baseus va functiona bine atat pentru tableta, cat si pentru telefon. Un produs perfect pentru studentii si lucratorii creativi care isi scriu lucrarile pe o tableta. Portul de incarcare USB-C va permite sa reinnoiti energia in mod convenabil. Datorita tehnologiei de respingere a palmei, va puteti sprijini liber mana pe ecran complet asa cum ati face-o pe o bucata de hartie.

 

Unknown Image

 

 

Operare convenabila

Produsul are o functionare convenabila si fara probleme. Trei indicatoare luminoase ne informeaza despre nivelul de incarcare a bateriei, iar butonul lateral va permite sa activati/dezactivati stiloul. Datorita greutatii sale reduse, nu ingreuneaza mana si permite multe ore de lucru confortabil.

 

 

Unknown Image

 

Fiabilitate

Cu Baseus Smooth Writing, operarea tabletei devine mai lina si mai placuta ca niciodata. Aparatul functioneaza fara intreruperi sau intarzieri. Iar tehnologia de respingere a palmei va permite sa va sprijiniti mana liber pe tableta in timp ce scrieti sau desenati, astfel incat sa nu va faceti griji daca iesiti accidental dintr-o aplicatie.

 

 

Unknown Image

 

Control la indemana ta

In functie de unghiul in care utilizati stiloul, latimea liniilor se modifica. Daca luati notite, scrieti la 90° pentru caractere mai mici si precise sau la 60° pentru latimea medie a liniilor. Pentru asta, folosirea stiloului la un unghi de 45° va functiona cu siguranta bine pentru desen. Nivelul ridicat de sensibilitate asigura un raspuns rapid si va permite sa scrieti si sa desenati fara probleme.

 

Unknown Image

 

 

Design atent

Designul magnetic il face usor de transportat si previne pierderea (puteti atasa stylus-ul la dispozitiv). Iar designul ergonomic se traduce printr-o utilizare confortabila si o ajustare usoara a unghiului. Designul imbunatatit imbunatateste semnificativ calitatea semnalului. In plus, atunci cand varful se uzeaza, nu este nevoie sa cumparati un stylus nou, doar inlocuiti varful!

 

 

Unknown Image

 

Timp lung de lucru

Bateria poate dura pana la 10 ore de utilizare continua. In timp ce timpul de asteptare al dispozitivului este de aproximativ 12 luni. Veti reumple energia necesara cu un cablu USB-C.

 

Unknown Image

 

 

Specificatie:

Producator Baseus

Model SXBC000202

Material ABS + PC

Compatibilitate iPad 6, iPad mini 5, iPad Air 3, iPad Pro, iPad Pro 3, iPad 7, iPad Pro, iPad Pro 4, iPad 8, iPad Air 4,

Dimensiuni 165,2 x 9,1 mm

Greutate 15,45 g

Capacitatea bateriei 130 mAh

Culoare alb

 

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Tip
      Suport
    • Functii
      Compatibilitate iPad 6, iPad mini 5, iPad Air 3, iPad Pro, iPad Pro 3, iPad 7, iPad Pro, iPad Pro 4, iPad 8, iPad Air 4,
    • Culoare
      Alb
    • Altele
      Capacitatea bateriei 130 mAh

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.