Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Pix activ Stylus, 165 x 9 mm, Alb

Cod:

29982


Cod intern: #2154753

  • Distribuie pe:
87,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Pix activ Stylus, 165 x 9 mm, Alb de la Baseus

Pix activ Baseus Stylus cu indicator al bateriei (alb)

Elibereaza-ti creativitatea si deseneaza ca un profesionist! Stylus-ul Baseus va va permite sa operati confortabil iPad-ul si sa desenati si sa scrieti ca pe hartie reala. Produsul este pe deplin compatibil cu majoritatea iPad-urilor, are o constructie solida si accepta incarcarea magnetica. Puteti personaliza functionarea acestuia in functie de nevoile dvs. - stiloul ofera pana la 14 functii de setare. Este foarte precis si functioneaza fara intarzieri, iar atunci cand este detectat, ecranul nu mai raspunde automat la mana ta, astfel incat sa poti scrie si desena liber. Setul include un varf inlocuibil.

 

Functionare precisa

 

Stylusul se distinge prin precizie ridicata si un semnal exceptional de puternic - acest lucru se datoreaza varfului placat cu aur. Ca rezultat, va puteti bucura de maparea perfecta a miscarilor dvs. din orice unghi. In plus, tableta detecteaza automat actiunea stiloului. In acest timp, nu mai raspunde la atingerea mainii tale, astfel incat sa poti desena si scrie liber, fara sa-ti faci griji ca schimbi sau dezactiveaza ceva accidental.

 

Utilizare confortabila

 

Baseus Smooth Writing 2 se conecteaza la aplicatia Baseus si ofera pana la 14 setari diferite care va vor permite sa utilizati rapid tableta. Cu un singur clic puteti schimba luminozitatea, volumul, puteti face o fotografie sau o captura de ecran si mergeti la pagina urmatoare. Setarea stylus-ului la unghiul potrivit fata de tableta va va ajuta sa reglati convenabil grosimea liniei.

 

Incarcare usoara

 

Stylus-ul Baseus este un inlocuitor perfect pentru Apple Pencil original. Produsul este echipat cu un port USB-C care va permite sa reincarcati rapid puterea. O singura incarcare garanteaza pana la 11 ore de utilizare sau 12 luni de timp de asteptare. Numarul corespunzator de LED-uri aprinse va va oferi informatii despre starea de incarcare.

 

Constructie solida

 

Produsul foloseste materiale de inalta calitate. Miezul stiloului este placat cu aur pentru o performanta stabila si fiabila fara intarziere. Este rezistent, extrem de usor si finisat cu un material placut la atingere, antiderapant, care ofera un confort de neegalat, astfel incat sa il poti folosi liber ore in sir. Setul include un varf inlocuibil.

 

Inclus

 

  • Stylus x 1
  • Varf stilou x 1
  • Cablu USB-C x 1

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Tip
      Stylus Pen
    • Functii
      Wireless/prin aplicatie
    • Culoare
      Alb
    • Altele
      11 ore cu o singura incarcare / 12 luni in modul de asteptare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.