Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Smooth Wireless Active 2 compatibil cu tablete Apple iPad, 125 mAh, Alb

Cod:

31655


Cod intern: #2213765

  • Distribuie pe:
121,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Smooth Wireless Active 2 compatibil cu tablete Apple iPad, 125 mAh, Alb de la Baseus

Unknown Image

 

Elibereaza-ti creativitatea si deseneaza ca un profesionist! Stylus-ul de la Baseus va permite sa operati confortabil iPad-ul si va permite sa desenati si sa scrieti ca pe o hartie adevarata. Produsul este pe deplin compatibil cu majoritatea iPad-urilor, se remarca prin designul sau robust si accepta incarcarea magnetica. Ii puteti personaliza functionarea - stylus-ul ofera pana la 14 functii de setare. Este foarte precis si functioneaza fara intarziere, iar atunci cand este detectat, ecranul nu mai raspunde automat la mana, astfel incat sa poti scrie si desena liber. Veti gasi un varf inlocuibil inclus. Stylusul se remarca prin precizie ridicata si semnal exceptional de puternic - acest lucru se datoreaza varfului acoperit cu aur. Ca rezultat, va puteti bucura de reproducerea perfecta a miscarilor dumneavoastra in orice setare de unghi. In plus, tableta detecteaza automat actiunea stiloului. Baseus Smooth Writing 2 se conecteaza la aplicatia Baseus si ofera pana la 14 setari diferite care va vor permite sa va operati rapid tableta. Cu un singur clic, puteti schimba luminozitatea, volumul, puteti face o fotografie sau o captura de ecran si puteti naviga la pagina urmatoare. Setarea stiloului la unghiul corect fata de tableta va ajuta sa reglati confortabil grosimea liniilor. Stylus-ul Baseus este inlocuitorul perfect pentru Apple Pencil original.

Designul sau permite incarcarea folosind un port magnetic dedicat. Pur si simplu apasati-l in locul potrivit de pe iPad pentru a incarca usor si convenabil stiloul. O singura incarcare garanteaza pana la 10 ore de utilizare sau 12 luni in modul standby. Un mesaj pe tableta va va oferi informatii despre starea de incarcare a stiloului. Produsul foloseste materiale de inalta calitate. Miezul stiloului a fost acoperit cu aur, ceea ce asigura o functionare stabila si fiabila fara intarziere. Se remarca prin durabilitate, este extrem de usor si a fost finisat cu un material placut la atingere, antiderapant, care ofera un confort de neegalat, astfel incat sa il poti folosi liber ore in sir. Veti gasi un varf de inlocuire inclus.

 

Caracteristici:

 

  • Tip conexiune: Wireless/Aplicatie
  • Capacitate baterie: 125 mAh
  • Timp de functionare: 10 ore
  • Material: plastic ABS, policarbonat
  • Compatibilitate: iPad mini series 6, Air 4, 5 si iPad Pro series 1-6
  • Dimensiuni: 165 x 9 mm
  • Greutate: 13,5 g

 

 

Unknown Image

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Tip
      Stylus Pen
    • Functii
      Capacitate baterie: 125 mAh
    • Culoare
      Alb
    • Altele
      Compatibilitate: iPad mini series 6, Air 4, 5 si iPad Pro series 1-6

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.