Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Stylus Smooth Writing Series, Indicator LED, Versiune activa/pasiva, Alb

Cod:

34146


Cod intern: #2422354

  • Distribuie pe:
93,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Stylus Smooth Writing Series, Indicator LED, Versiune activa/pasiva, Alb de la Baseus

Stilou Baseus Baseus Smooth Writing Series cu indicatori LED versiune activă/pasivă (alb)

Obțineți capacitatea de a scrie și de a desena pe tabletă într-un mod și mai confortabil. Stiloul Baseus oferă o precizie excepțională, permițându-vă să ajustați cu ușurință grosimea liniei prin înclinarea acestuia la unghiul corespunzător. În plus, tehnologia Palm-Rejection vă permite să vă sprijiniți confortabil mâna pe ecran, iar în pachet este inclus un vârf de rezervă. De asemenea, dispozitivul este prevăzut cu un capac pasiv, permițându-vă să îl utilizați și cu ecrane capacitive.

-Baseus/P80015802213-00/3

Operare convenabilă - Aplicații versatile

Acest stylus practic este potrivit pentru o gamă largă de aplicații - îl puteți utiliza pentru a desena, pentru a lua notițe la serviciu și chiar și în timpul jocurilor. Pentru a-l activa sau dezactiva, trebuie doar să apăsați butonul. Dispozitivul are, de asemenea, un magnet încorporat care îl fixează în siguranță pe tabletele compatibile, facilitând astfel depozitarea și transportul. De asemenea, puteți ajusta cu ușurință grosimea liniei prin modificarea înclinării stylus-ului.

-Baseus/P80015802213-00/2

Baterie eficientă

Stiloul este echipat cu o baterie durabilă, asigurându-vă că vă poate servi bine pentru o perioadă lungă de timp. Nu trebuie să vă faceți griji că se va descărca prea repede și vă va împiedica să luați notițe sau să desenați! Indicatorii LED încorporați în stylus vă vor oferi informații despre nivelul bateriei sale. Pentru a încărca stylus-ul, folosiți cablul USB-C inclus.

-Baseus/P80015802213-00/4

Descoperiți beneficiile tehnologiei de respingere a palmelor

Asigurați-vă confortul dorit și uitați de durerile de încheietura mâinii. Stiloul suportă tehnologia Palm-Rejection, permițându-vă să vă odihniți confortabil mâna pe ecranul tabletei, la fel ca pe o bucată de hârtie. Această soluție garantează nu numai un confort de neegalat, ci și o precizie mai mare. Nu trebuie să vă faceți griji că apăsați accidental ceva și vă stricați desenul sau notițele!

-Baseus/P80015802213-00/1

Performanță lină și fiabilă

Funcționarea fiabilă a stiloului se datorează miezului din cupru placat cu aur. Cu ajutorul acestuia, vă puteți bucura de o calitate mai bună a semnalului și de o funcționare fără probleme - întârzierile și alte probleme de transmisie sunt de domeniul trecutului. În plus, în pachet este inclus un vârf de rezervă. Dacă cel anterior se uzează, pur și simplu îl înlocuiți și continuați să folosiți stiloul confortabil pentru și mai mult timp.

-Baseus/P80015802213-00/5

În cutie

  • stylus
  • Vârf de rezervă
  • Cablu de încărcare (USB-A la USB-C)
 

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Tip
      Stylus Pen
    • Functii
      cu indicatori LED
    • Culoare
      Alb

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.