Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Active stylus Baseus Smooth Writing Series with wireless charging, lightning (White)

Cod:

34152


Cod intern: #2422372

  • Distribuie pe:
90,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Active stylus Baseus Smooth Writing Series with wireless charging, lightning (White) de la Baseus

Baseus Smooth Writing Series stylus activ cu încărcare wireless, lightning (alb)

Stiloul Baseus Smooth Writing Series este util pentru graficieni, funcționari, studenți și nu numai. Acesta vă permite să scrieți și să desenați confortabil, permițându-vă să ajustați grosimea liniilor prin modificarea înclinării sale. Se remarcă printr-o durată de viață a bateriei de până la 10,5 ore - și, de asemenea, îl puteți încărca direct de pe tabletă. Butoanele încorporate oferă acces ușor la multe funcții utile, iar tehnologia Palm Rejection vă permite să vă odihniți mâna confortabil pe ecran. Veți găsi, de asemenea, un vârf de rezervă inclus.

-Baseus/P80015806211-02/1

Durată lungă de viață a bateriei, încărcare fără probleme

Nu vă faceți griji că stiloul se va scurge prea repede și vă va împiedica să lucrați. Produsul poate funcționa timp de până la 10,5 ore, iar în modul standby durează aproximativ 12 luni. Îi puteți verifica nivelul de încărcare în 2 moduri - cu ajutorul indicatoarelor LED încorporate sau pe ecranul dispozitivului asociat. Pentru a încărca stylus-ul, trebuie doar să-l conectați la tabletă - vedeți cât de convenabil este!

-Baseus/P80015806211-02/3

Tehnologia de respingere a palmelor

Folosind stiloul Baseus, vă puteți odihni liber mâna pe ecranul tabletei - tehnologia Palm Rejection vă permite acest lucru. Nu vă faceți griji că veți apăsa din greșeală ceva și vă veți strica desenul! Bucurați-vă de un confort de neegalat și uitați de durerile de încheietură.

-Baseus/P80015806211-02/4

Reglați grosimea liniilor

Pentru a modifica grosimea liniilor, este suficient să înclinați stylus-ul la unghiul potrivit. Unghiul de 90° vă va oferi cea mai mare precizie - va funcționa bine atunci când desenați detalii fine. Un unghi de 60° este perfect pentru scris. Unghiul de 45°, pe de altă parte, oferă cea mai groasă linie, care va fi ideală pentru colorare, de exemplu.

-Baseus/P80015806211-02/7

Design îmbunătățit

Miezul de cupru placat cu aur este responsabil pentru funcționarea fiabilă a stiloului și pentru transmiterea stabilă a semnalului - nu vă faceți griji cu privire la blocarea produsului. Vârful dispozitivului a fost realizat din plastic POM de înaltă calitate, astfel încât nu numai că vă va surprinde prin durabilitatea sa, dar nu va zgâria ecranul tabletei dvs. Dacă este necesar, îl puteți înlocui cu ușurință - trebuie doar să-l răsuciți.

-Baseus/P80015806211-02/5

Multe funcții interesante

Stiloul este echipat cu butoane ușor de utilizat, care facilitează foarte mult scrierea, desenarea și operarea tabletei. Puteți utiliza până la 14 funcții - de la controlul volumului până la realizarea de capturi de ecran. Alegerea vă aparține! De asemenea, puteți șterge textul scris în orice moment, dacă este necesar. Există, de asemenea, o funcție de autoperfecționare care vă va corecta automat desenele și le va da forma perfectă.

-Baseus/P80015806211-02/2

Inclus

  • stylus
  • Vârf de rezervă
  • Cablu USB
Producător Baseus
Nume Baseus Smooth Writing 2 Series Plug-Type Stylus iP Active Wireless Version
Model P80015806211-02
Culoare Alb
Capacitatea bateriei 130 mAh
Timp de lucru Aproximativ 10,5 h
Material Aliaj de aluminiu + POM
Dimensiuni 9,1 x 165,2 mm
Greutate Aproximativ 17,62 g

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Tip
      Stylus Pen
    • Functii
      pentru iPad Pro/Air/Mini 2018-2022
    • Culoare
      Alb
    • Altele
      Aluminiu/Plastic

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.