Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Baseus Smooth Writing Series cu încărcare la priză, lightning Alb

Cod:

34153


Cod intern: #2422375

  • Distribuie pe:
108,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Smooth Writing Series cu încărcare la priză, lightning Alb de la Baseus

Stilou activ Baseus Smooth Writing Series cu încărcare la priză, lightning (alb)

Stiloul Baseus Smooth Writing Series este un instrument util pentru designerii grafici, lucrătorii de birou, studenți și nu numai. Acesta permite scrierea și desenarea confortabilă pe tabletă, cu posibilitatea de a ajusta grosimea liniei prin modificarea unghiului său. Se remarcă printr-o durată de lucru de până la 10,5 ore și, de asemenea, îl puteți încărca direct de pe iPad. Butoanele încorporate oferă acces ușor la multe funcții utile, iar tehnologia Palm Rejection vă permite să vă odihniți confortabil mâna pe ecran. În pachet veți găsi și un vârf de rezervă.

-Baseus/P80015806211-03/3

Durată lungă de viață a bateriei, încărcare fără probleme

Nu vă faceți griji că stiloul rămâne prea repede fără energie și vă întrerupe munca. Dispozitivul poate funcționa timp de până la 10,5 ore și poate dura aproximativ 12 luni în modul standby. Îi puteți verifica nivelul bateriei în două moduri - folosind indicatoarele LED încorporate sau pe ecranul tabletei. Pentru a încărca stylus-ul, este suficient să îl conectați la iPad - vedeți cât de comod este!

-Baseus/P80015806211-03/1

Tehnologia de respingere a palmelor

Atunci când utilizați stiloul Baseus, puteți să vă sprijiniți confortabil mâna pe ecranul tabletei, datorită tehnologiei Palm Rejection. Nu vă faceți griji că apăsați accidental ceva și vă stricați desenul! Bucurați-vă de un confort de neegalat și uitați de durerile de încheietură.

-Baseus/P80015806211-03/4

Reglarea grosimii liniei

Pentru a modifica grosimea liniei, este suficient să înclinați stiloul la unghiul corespunzător. Un unghi de 90° vă va oferi cea mai mare precizie, fiind perfect pentru a desena detalii fine. Un unghi de 60° este ideal pentru scris, în timp ce un unghi de 45° oferă cea mai groasă linie, ceea ce este perfect pentru colorare, de exemplu.

-Baseus/P80015806211-03/6

Construcție îmbunătățită

Miezul de cupru placat cu aur asigură o funcționare fiabilă a stiloului și o transmisie stabilă a semnalului, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la întârzierea produsului. Vârful dispozitivului este fabricat din material POM de înaltă calitate, care nu numai că impresionează prin durabilitatea sa, dar nu va zgâria ecranul tabletei dvs. Dacă este necesar, îl puteți înlocui cu ușurință - trebuie doar să-l răsuciți. Stiloul are, de asemenea, un design magnetic, ceea ce vă permite să îl atașați la iPad.

-Baseus/P80015806211-03/7

Multe caracteristici interesante

Stiloul este echipat cu butoane ușor de utilizat, care facilitează mult scrierea, desenarea și utilizarea tabletei. Aveți acces la 14 funcții, de la reglarea volumului până la realizarea de capturi de ecran. Alegerea vă aparține! De asemenea, puteți șterge textul scris în orice moment, dacă este necesar. Funcția Auto-Perfection este, de asemenea, disponibilă, îmbunătățind automat desenele dvs. și dându-le o formă perfectă.

-Baseus/P80015806211-03/5

În cutie

  • stylus
  • Vârf de rezervă
  • Cablu USB-A la Lightning
 

Specificatii tehnice


  • Caracteristici generale
    • Tip
      Stylus Pen
    • Functii
      Aliaj de aluminiu + POM
    • Culoare
      Alb
    • Altele
      Aproximativ 10,5 ore

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.