Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Presenter multifunctional Baseus Multifunctionale Laser rosu, Gri

Cod:

WKCD000013


Cod intern: #1288615

  • Distribuie pe:
71,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Presenter multifunctional Multifunctionale Laser rosu, Gri de la Baseus

Telecomandă multifuncțională Baseus Orange Dot cu laser pointer

Ați ținut vreodată prelegeri, ați participat la conferințe sau ați făcut prezentări? Dacă da, știți cu siguranță că telecomanda potrivită cu un indicator laser poate face lucrurile mult mai ușoare. Dispozitivul multifuncțional Baseus este compatibil cu majoritatea laptopurilor datorită interfeței duble USB/USB-C. Nu este nevoie să cumpărați baterii pentru el - este echipat cu o baterie reîncărcabilă puternică, pe care o puteți încărca în aproximativ 45 de minute! Indicatorul laser cu o gamă de până la 100 m vă va ajuta să efectuați o prezentare. Telecomanda vă permite, de asemenea, să controlați de la distanță diapozitivele la o distanță de până la 50 m.

 

Evidențiați ce contează cel mai mult pentru public

Doriți să atrageți atenția publicului asupra a ceva important? Sau vă interesează să arătați publicului un anumit punct pe un diapozitiv? Nici o problemă! Telecomanda Baseus a fost echipată cu un indicator laser cu o rază de acţiune de până la 100m. Acum puteți să le arătați cu ușurință celorlalți participanți la conferință cele mai importante elemente ale prezentării dvs. și să explicați toate problemele.

 

Comutați convenabil glisierele cu telecomanda

Abilitatea de a îndrepta ascultătorii spre lucruri importante nu este totul! Telecomanda Orange Dot vă permite, de asemenea, să modificați de la distanță diapozitivele, să reglați volumul de redare, să deschideți hyperlinkuri și să comutați între ferestrele deschise, printre altele. Telecomanda are o gamă de până la 50m, ceea ce face ideal pentru camere de până la 200m2. Pentru semnal fiabil, stabil este responsabil RF2.4G cip.

 

Interfață dublă - compatibilitate largă

Spuneți la revedere problemelor de compatibilitate și de necesitatea unor adaptoare suplimentare. Telecomanda Baseus a fost echipată cu un receptor de interfață dublă, datorită căruia se potrivește atât porturile USB, cât și porturile USB-C. Funcționează fantastic cu majoritatea laptopurilor de la branduri populare, cum ar fi Apple, Huawei, Lenovo sau Dell, de exemplu. Indiferent de hardware-ul pe care îl utilizați - această telecomandă universală va funcționa în aproape fiecare situație!

 

Foarte uşor de instalat datorită sistemului plug&play

Configurarea complicată și necesitatea de a instala drivere suplimentare sunt un lucru din trecut! Datorită sistemului plug & play, telecomanda este fabulos de ușor de utilizat - conectați receptorul la un port USB sau USB-C! Dispozitivul este compatibil cu sistemele hardware Apple, Windows, Android și Linux. Funcționează perfect cu software precum Microsoft Word, Excel și PowerPoint, WPS, Keynote și Prezi. Nu mai trebuie să descărcați pluginuri de fiecare dată!

 

Baterie reîncărcabilă încorporată - durată lungă de funcționare

Nu mai este nevoie să înlocuiți bateria din telecomandă din când în când. Dispozitivul Baseus a fost echipat cu o baterie durabilă cu o capacitate de 250mAh, care asigură până la 90 de zile de lucru. Este nevoie de doar 45 de minute pentru a încărca complet! Uitați de necesitatea de a cumpăra baterii noi - cu Baseus veți câștiga mai mult confort și veți economisi bani!

 

Proiectat pentru confortul dvs.

Căutați o telecomandă care nu este numai funcțională, ci și practică și convenabilă de utilizat? Tocmai ai găsit-o! Butoanele Orange Dot au fost plasate în locații ușor accesibile și asigură o funcționare lină și fiabilă. O lumină laser mică indică starea dispozitivului. În plus, designul magnetic vă permite să depozitați în siguranță receptorul în interiorul telecomenzii - astfel nu îl veți pierde!

 

În cutie

  • Contol de la distanță cu un indicator laser
  • Cablu de încărcare

 

Specificații

 

Marca Baseus
Nume Prezentator wireless cu puncte portocalii
Model WKCD00013
Material ABS + BUC
Conexiune wireless RF2.4GHz
Distanța indicatorului laser Până la 100m
Distanța de control de Până la 50m
Capacitate baterie 250mAh
Timp de lucru Până la 90 de zile
Timp de încărcare Aproximativ 45 de minute
Culoare laser roșu
Culoare control de la distanță Gri

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      WKCD000013
  • Specificatii tehnice
    • Compatibila
      Universal
    • Altele
      Timp de lucru Până la 90 de zile

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.