Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Presenter multifunctional Baseus Orange Dot Wireless, 2.4GHz, USB si USB-C, 250 mAh, Green Laser Pointer, Universal, Gri

Cod:

27631


Cod intern: #2046161

  • Distribuie pe:
110,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc magazin suficient


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Presenter multifunctional Orange Dot Wireless, 2.4GHz, USB si USB-C, 250 mAh, Green Laser Pointer, Universal, Gri de la Baseus

Presenter multifunctional Baseus Orange Dot pentru prezentari cu indicator laser verde

Se intampla sa tineti prelegeri, sa participati la conferinte sau sa pregatiti prezentari? Daca da, stiti cu siguranta ca presenterul potrivit cu un indicator laser poate face lucrurile mult mai usoare. Dispozitivul multifunctional de la Baseus este compatibil cu majoritatea laptopurilor datorita interfetei sale duale USB /USB-C. De asemenea, nu trebuie sa cumparati baterii pentru acesta - este echipat cu o baterie reincarcabila puternica, pe care o puteti incarca in doar aproximativ 45 de minute! Un indicator laser cu o raza de actiune de pana la 200 de metri va va ajuta sa faceti prezentari. Telecomanda va permite, de asemenea, sa controlati de la distanta prezentarile la o distanta de pana la 100 m.

 

Atrage atentia publicului - cel mai important

Vrei sa atragi atentia publicului tau asupra a ceva important? Sau poate iti pasa sa arati publicului tau un anumit punct pe prezentare? Nicio problema! Telecomanda Baseus este echipata cu un indicator laser cu o raza de actiune de pana la 200 de metri. Acum puteti sublinia cu usurinta cele mai importante elemente ale prezentarii dumneavoastra altor participanti la conferinta si puteti explica toate problemele.

 

Comutati in mod convenabil slide-urile cu presenterul

Fiind in masura sa sublinieze lucruri importante pentru ascultatorii tai nu este totul! Printre altele, telecomanda Orange Dot va permite, de asemenea, sa schimbati de la distanta diapozitivele, sa ajustati volumul de redare, sa deschideti hyperlinkuri si sa comutati intre ferestrele deschise. Raza de actiune a telecomenzii este de pana la 100 de metri, ceea ce inseamna ca dispozitivul va fi perfect pentru camere de pana la 200 m2. Un cip RF 2.4G este responsabil pentru semnalul fiabil si stabil.

 

Interfata duala - compatibilitate larga

Spuneti la revedere de la problemele de compatibilitate si de la nevoia de adaptoare suplimentare. Telecomanda Baseus este echipata cu un receptor de interfata duala, astfel incat se potriveste atat porturilor USB, cat si USB-C. Functioneaza fantastic cu majoritatea laptopurilor de la marci populare, cum ar fi Apple, Huawei, Lenovo si Dell, de exemplu. Nu conteaza ce echipament utilizati - aceasta telecomanda universala va functiona in aproape orice situatie!

 

Instalare fabulos de usoara datorita sistemului plug&play

Configuratia complicata si necesitatea de a instala drivere suplimentare sunt de domeniul trecutului! Datorita sistemului plug&play, presenterul este fabulos de usor de utilizat - trebuie doar sa conectati receptorul la un port USB sau USB-C! Dispozitivul este compatibil cu hardware-ul marca Apple si cu sistemele Windows, Android si Linux. Functioneaza perfect cu software precum Microsoft Word, Excel sau PowerPoint, WPS, Keynote si Prezi, de exemplu. Nu mai trebuie sa descarcati plug-in-urile corespunzatoare de fiecare data!

 

Baterie reincarcabila incorporata - timp de lucru lung

Nu mai este nevoie sa inlocuiti bateria din telecomanda din cand in cand. Dispozitivul marca Baseus este echipat cu o baterie durabila de 250 mAh, care ofera pana la 90 de zile de timp de lucru. Este nevoie de doar 45 de minute pentru a-l incarca complet! Uitati de necesitatea de a cumpara baterii noi - cu Baseus veti obtine mai mult confort si veti economisi bani!

 

Proiectat pentru confortul dvs.

Cautati o telecomanda care nu este doar functionala, ci si practica si convenabila de utilizat? Tocmai ati gasit-o! Butoanele Orange Dot au fost plasate in locuri usor accesibile si ofera o functionare lina si fiabila. O lumina laser mica indica starea dispozitivului. Mai mult, designul magnetic va permite sa stocati in siguranta receptorul in interiorul telecomenzii - in acest fel veti evita sa il pierdeti!

Pachetul include:

  • Presenter cu indicator laser
  • Cablu de incarcare

 

Specificatii:

  • Brand: Baseus
  • Nume: Orange Dot Wireless Presenter
  • Model: WKCD010013
  • Material: ABS + PC
  • Conexiune wireless: RF 2.4 GHz
  • Raza acoperire indicator laser: Pana la 200 m
  • Raza acoperire control de la distanta: Pana la 100 m
  • Capacitatea bateriei: 250 mAh
  • Timpul de functionare: Pana la 90 de zile
  • Timpul de incarcare: Aproximativ 45 de minute
  • Culoarea laserului: Verde
  • Culoarea Presenterului: Gri

 

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      27631
  • Specificatii tehnice
    • Compatibila
      Universal
    • Altele
      Presenter multifunctional

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.