Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Adaptor Asus ROG Clavis USB Type-C to Jack 3.5mm

Cod:

90YH02N0-B2UA00


Cod intern: #710439

  • Distribuie pe:
583,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Adaptor ROG Clavis USB Type-C to Jack 3.5mm de la Asus

Convertor digital-la-analog (DAC) de gaming ROG Clavis USB-C la 3.5mm, RGB, microfon AI Noise-Canceling Mic, tehnologie de randare MQA, ESS 9281 QUAD DAC™, amplificator audio, Aura Sync, compatibilitate cu PC-uri, dispozitive mobile și laptopuri

  • ESS 9281 QUAD DAC™ de top la nivelul industriei cu amplificator puternic pentru un sunet  premium
  • Tehnologia de anulare a zgomotelor asistată de AI a ASUS îmbunătățește microfoanele căștilor prin eliminarea zgomotelor de fundal pentru comunicații vocale online cu o claritate de cristal
  • Tehnologia de randare MQA oferă o experiență audio de nivelul unui studio
  • Conectorul USB-C® și adaptorul USB 2.0 inclus asigură o largă compatibilitate cu telefoanelel mobile, PC-urile, Mac-urile, PlayStation® 5 și Nintendo Switch™
  • ASUS Aura Sync pentru efecte de iluminare sincronizate cu produsele compatibile cu Aura
  • Carcasa 100 % din aluminiu finisată cu simbolurile distincte ROG oferă un aspect premium
  • Software-ul Armoury Crate permite accesul la diverse setări inclusiv la cele pentru sunet virtual surround 7.1, ASUS AI Noise‑Cancelling Microphone, iluminarea AURA și altele.

 

 

Oferă o experiență audio premium

Convertorul analog-la-digital (DAC) cu dimensiuni de buzunar ROG Clavis USB oferă o gamă de funcții care constituie o actualizare majoră pentru orice căști compatibile. Dotat cu un ESS 9281 QUAD DAC™ cu amplificator încorporat și tehnologie de randare Master Quality Authenticated (MQA) îți oferă un sunet din clasa HiFi, în vreme ce tehnologia de anulare a zgomotelor asistată de AI îmbunătățește microfoanele căștilor pentru comunicații vocale cu o claritate de cristal.

ROG Clavis este fabricat din aluminiu și este dotat cu iluminare RGB ASUS Aura Sync pentru un aspect premium. Include un jack USB-C®-la-3,5 mm și un adaptor USB 2.0 pentru a asigura compatibilitatea cu majoritatea căștilor și o mulțime de dispozitive.

 

ESS 9281 QUAD DAC™

DAC-ul  ESS 9281 este echipat cu tehnologie QUAD DAC™ pentru a oferi procesare audio lossless. Fiecare dintre cele patru DAC-uri alocă puterea de procesare unui subset de game de frecvență audibile, de la joase, la medii, înalte și ultra-înalte. Cele patru semnale sunt apoi combinate pentru a produce un sunet mai clar, cu o rație semnal-la-zgomot impresionantă de 130 dB, iar amplificatorul integrat suportă o impedanță de până la 300 de ohmi. Asculta fiecare detaliu și bucură-te de un sunet precis și clar, pentru o experiență audio deosebit de realistă cu ROG Clavis.

 

Randare încorporată în MQA

Master Quality Authenticated (MQA) este o tehnologie audio premiată care oferă sunet la calitate de studio și redă fiecare detaliu al înregistrării originale. Tehnologia de randare MQA din ROG Clavis se poate conecta la un semnal principal MQA – inclusiv cele de la app-urile serviciilor globale de streaming, precum TIDAL – și apoi poate completa „desfășurarea” finală a unui fișier muzical MQA pentru a oferi o calitate audio incredibilă.

 

Tehnologie exclusivă Hyper-Grounding

Tehnologia exclusivă ROG Hyper-Grounding utilizează un PCB cu multiple straturi și un aranjament special al circuitelor pentru a preveni interferențele electromagnetice, rezultând într-un sunet pur, fără zgomote.

 

Tehnologie de anulare a zgomotelor asistată de AI

ROG Clavis utilizează AI pentru a îmbunătăți comunicațiile prin căști. Detectează sunete și le compară  cu cele recepționate de microfonul căștilor tale, apoi le procesează pentru a reduce peste 500 de milioane de tipuri de zgomote de fundal, menținând însă armonicile vocale. Asta asigură faptul că vocea ta se va auzi puternic și clar, chiar și în medii zgomotoase.

 

Performanță maximizată

ROG Clavis lucrează cu orice căști cu jack 4-pole de 3,5 mm care include un microfon. Pentru cele mai bune rezultate, folosește laptopul cu căști care dispun de un microfon unidirecțional.

 

Compatibilitate largă

ROG Clavis are un conector USB-C® pentru compatibilitate cu PC-uri, telefoane mobile și console de jocuri. Pentru flexibilitate adițională, include și un adaptor USB 2.0.

 

Iluminare RGB ASUS Aura Sync

Iluminarea RGB personalizabilă Aura Sync oferă peste 16,8 milioane de combinații de culori, plus efecte de iluminare presetate.

           

Carcasa premium din aluminiu

ROG Clavis oferă o senzație premium cu carcasa sa fabricată 100 % din aluminiu, care este finisată cu estetica distinctă ROG.

 

Armoury Crate

Software-ul Armoury Crate oferă control extins și o interfață intuitivă care facilitează reglarea lui DAC-ului USB ROG Clavis. Preia controlul total asupra experienței tale audio, pornește microfonul cu anularea zgomotelor asistată de AI sau MQA, activează sunetul virtual surround 7.1, folosește egalizatorul (EQ) pentru a face ajustări, aplică echilibrarea nivelurilor pentru sistemul de boxe 7.1 și creează și aplică cu ușurință profiluri audio pentru diferite tipuri de jocuri, cum ar fi first-person shooters sau jocurile de curse. ROG Clavis oferă o calitate captivantă a sunetului în orice scenariu.

 

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.