Luni - Vineri 9:00 - 18:00

AXAGON PCI-Express Adapter PCEU-430VL, 4x USB 3.2 Gen1

Cod:

PCEU-430VL


Cod intern: #451081

  • Distribuie pe:
66,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere PCI-Express Adapter PCEU-430VL, 4x USB 3.2 Gen1 de la AXAGON

Suport complet Plug and Play; Sustine activitatea concomitenta a dispozitivelor SuperSpeed USB, USB 2.0 si USB 1.1; Conform cu specificatia oficiala finala xHCI revizuirea 1.0 de catre USB-IF; Suporta UASP (USB Attached SCSI) pentru o transmitere mai rapida a datelor in Windows 8 si versiuni ulterioare; Suporta pe deplin conectarea si deconectarea Hot Plug-ului de dispozitive USB in timpul rularii; Conector de alimentare intern SATA pentru alimentarea regulatorului de la o sursa de alimentare pentru PC; Se foloseste chipsetul VIA Labs VL805.



Adaptorul PCI-Express AXAGON PCEU-430VL adauga patru porturi externe de mare viteza USB 3.2 Gen 1 PC-ului tau. Alimentare fiabila a cardului de la sursa PC-ului prin conector SATA. Controlerul USB este echipat cu un chipset renumit al companiei VIA Labs, cu compatibilitate dovedita si suport UASP.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.