Luni - Vineri 9:00 - 18:00

STARTECH USB 3.0 to Dual DisplayPort Adapter - 4K 60Hz

Cod:

USB32DP24K60


Cod intern: #632566

  • Distribuie pe:
603,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere USB 3.0 to Dual DisplayPort Adapter - 4K 60Hz de la STARTECH

 

Acest adaptor USB la DisplayPort dublu vă permite să adăugați două monitoare DisplayPort 4K 60Hz la computerul dumneavoastră Windows® sau Mac.

Creați o stație de lucru dublă 4K 60Hz
Adaptorul vă permite să folosiți un singur port USB 3.0 de pe laptop pentru a emite o rezoluție dublă 4K la 60 Hz către două ecrane independente. Pur și simplu conectați adaptorul la un port USB 3.0 (5Gbps) de pe sistemul Windows sau Mac și conectați monitoarele DisplayPort la adaptor.

Adaptorul vă permite să vă bucurați de calitatea imaginii video Ultra HD pe mai multe ecrane, chiar dacă sistemul dvs. nu acceptă în mod nativ ieșirea video 4K.

Maximizați suprafața ecranului dvs.
Cu două ecrane UHD 4K, puteți lucra mai eficient și puteți realiza mai mult în același timp. Cu fiecare afișaj care oferă performanțe 4K, puteți avea de patru ori mai mult spațiu pe ecran în comparație cu 1080p.

Cu mai multe ecrane, puteți reda conținut diferit pe fiecare ecran la rezoluții de până la 4096 x 2160p (60Hz). Adaptorul DisplayPort dublu este ideal pentru aplicațiile de afaceri, cum ar fi foile de calcul, procesoarele de text și browserele web. Puteți efectua mai multe sarcini și previzualiza diferite puncte de date pe fiecare ecran. De exemplu, puteți calcula date pe un ecran, scrie un raport pe al doilea ecran și naviga pe internet pe ecranul laptopului.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.