Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Instalatie de aer conditionat Aparat de aer conditionat Midea New RF Series 9000 Btu/h MS12FU-09HRDN1-QRD0GW, 3D DC Inverter, 9000 Btu/h , Clasa A++ /A++ (Alb)

Aparat de aer conditionat Midea New RF Series 9000 Btu/h MS12FU-09HRDN1-QRD0GW, 3D DC Inverter, 9000 Btu/h , Clasa A++ /A++ (Alb)

Cod:

MS12FU-09HRDN1-QRD0GW


Cod intern: #230365

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aer conditionat

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Instalatie de aer conditionat Aparat de aer conditionat Midea New RF Series 9000 Btu/h MS12FU-09HRDN1-QRD0GW, 3D DC Inverter, 9000 Btu/h , Clasa A++ /A++ (Alb) de la Midea

Aparat de aer conditionat Midea New RF Series 9000 Btu/h MS12FU-09HRDN1-QRD0GW, 3D DC Inverter, 9000 Btu/h , Clasa A++ /A++ (Alb), 

Noul aparat de aer conditionat Midea  are o clasa de eficienta energetica A ++ / A ++ (răcire / încălzire), un afisaj transparent al panoului frontal si o serie de caracteristici utile. Tehnologia DC Inverter a aparatului de aer conditionat mareste eficienta, reducand in acelasi timp consumul de energie.

Un consum redus - Aparatele de aer conditionat din gama Midea New RF sunt echipate cu o functie speciala iECO, ce permite o economie a energiei electrice de pana la 60% in 8 ore, fata de aparatele de aer conditionat traditionale.

RACOARE rapida, la o singura atingere -  Cu ajutorul tehnologiei FULL DC INVERTER, aparatele de aer conditionat sunt mai puternice, mai economice si mai silentioane fata de aparatele conventionale.
Memoria unghiului de baleiere - Cand porniti echipamentul de climatizare cu proxima ocazie, flapsurile pentru baleiaj vertical se vor repozitiona in mod automat la unghiul setat la ultima functionare.
Functia “De urgenta” -  In mod normal cand se produce o eroare a senzorului de temperatura, aparatul de aer conditionat va afisa codul de eroare si se va opri imediat. Cu aceasta functie, cand apare o astfel de eroare, aparatul de aer conditionat afiseaza codul de eroare dar continua sa functioneze intr-o stare corespunzatoare pentru a asigura confortul tau.
Sistem dublu de purificare -  Protectie 1 - Filtrul ANTI PRAF capteaza si inlatura particulele de praf si praful transportat de aer. Protectie 2 - Filtrul CATALIZATOR elimina formaldehida si alti compusi organici volatili (VOC), pe langa faptul ca filtreaza gazele nocive si mirosurile neplacute.
Auto-curatare - Schimbatorul de caldura al unitatii interioare este uscat imediat dupa oprire pentru a nu permite dezvoltarea bacteriilor, reducand semnificativ mirosul si prelungind durata de viata a aparatului de aer conditionat.
1W STAND-BY -  Daca echipamentul de aer conditionat Midea este folosit timp de 8 ore in fiecare zi, va intra in modul stand-by pe perioada celorlalte 16 ore. In acest caz echipamentul de climatizare Midea ajuta la economisirea energiei consumate in acest mod cu pana la 80%, consumand in medie 1W in loc de 5W asa cum consuma echipamentele normale.
COMPRESOR  DC INVERTER - Compresorul ROTARY DC Inverter din dotarea aparatelor de aer conditionat marca Midea ofera o functionare puternica si eficienta sporitai fara comsum aditional de energie electrica in timpul functionarii.
Tip produs > 3D DC Inverter
Cu invertor > Da
Tip Compresor > ROTARY by Toshiba
Capacitate nominala de racire (Btu/h) (min-max) > 9000(3500 -11000)
Capacitate nominala de incalzire (Btu/h) (min-max) > 10000(2800 - 11500)
Clasa de energie racire > A ++
Clasa de energie incalzire > A++
Telecomanda > Da
Greutate unitate exterioara (kg) > 25.2
Greutate unitate interioara (kg) > 6.3
Dimensiuni unitate exterioara (mm) > 770x555x300 (Lxhxl)
Dimensiuni unitate interioara (mm) > 715x250x188 (Lxhxl)
Culoare unitate exterioara > alba
Culoare unitate interioara > alba
Zgomot unitate exterioara (dB) > 58
Zgomot unitate interioara (dB) > 52
Agent de racire > freon R410A
Garantie > 36 luni
Montaj inclus > Nu

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      MS12FU-09HRDN1-QRD0GW
    • Culoare
      Alb
  • Specificatii
    • Capacitate BTU
    • Clasa de energie
      Clasa A++ /A++
    • Alimentare
      230V/50Hz
    • Greutate unitate interioara
      32 kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.