Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aeroterma electrică Ruris VULCANO 200S, 2000W

Aeroterma electrică Ruris VULCANO 200S, 2000W

Cod:

IFH01-20H-13


Cod intern: #320643

  • Distribuie pe:
109,00 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aeroterma electrică Ruris VULCANO 200S, 2000W de la Ruris

Aeroterma RURIS VULCANO 200S este special concepută pentru asigurarea aportului necesar de căldură, încălzirea rapidă a încăperii și pentru un consum mai mic de energie electrică, în condiții mai bune de siguranță.

Aeroterma RURIS VULCANO 200S poate fi utilizată pentru încălzirea locuinței,  biroului, a spațiului de lucru, sau a caselor  de vacanță.

Avantajele și beneficiile Aerotermei RURIS VULCANO 200S:

-         Suprafața încălzită

Aeroterma RURIS VULCANO 200S permite încălzirea unei suprafețe specifice de maxim 20 mp, fără a fi necesară încălzirea întregului imobil.

-         Viteza de încălzire

Asigurând cu ajutorul ventilatorului o dispersare cât mai rapidă a căldurii în cameră, Aeroterma RURIS VULCANO 200S  asigură, implicit, și un consum redus de energie electrică.

-         Mobilitatea crescută

Aeroterma RURIS VULCANO 200S  poate fi considerată o sursă de energie electrică temporară și mobilă, prezentând o flexibiliate crescută în ceea ce privește amplasarea în încăpere. Datorită dimensiunilor reduse, aeroterma este ușor de mutat și este permisă depozitarea în spații restrânse, spre deosebire de caloriferele tradiționale, care ocupă foarte mult spațiu.

-         Silențiozitatea

Prezentând avantajul producerii unui nivel redus de zgomot, Aeroterma RURIS VULCANO 200S ajută la menținerea unei ambianțe plăcute.

-         Protecția la înclinare

Aeroterma RURIS VULCANO 200S  este prevăzută cu un giroscop care detectează înclinarea față de poziția normală și care oprește automat alimentarea cu energie electrică în cazul unui grad de înclinare mai mare.

-         Lipsa costurilor de instalare

Spre deosebire de caloriferele tradiționale, Aeroterma RURIS VULCANO 200S  poate fi amplasată fără necesitatea montajului, reprezentând o soluție de încălzire a camerei fără mari eforturi financiare.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.