Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparat de barbierit Braun 7842s

Cod:

81679673


Cod intern: #311351

  • Distribuie pe:
949,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Aparat de barbierit 7842s de la Braun

Braun - aparat de ras 7842S
 
Perfect pentru pielea sensibila
Cu tehnologia de barbierit inteligenta de la Braun, te bucuri de un barbierit personalizat si eficient. Nu trebuie sa treci de doua ori peste acelasi loc si se reduce in mod semnificativ riscul de a irita pielea.
 
Adaptabil la tipul de piele si stilul de barbierit.
Butoanele de personalizare te ajuta sa alegi cu usurinta unul dintre cele 5 moduri de barbierit, de la sensibil la turbo.
 
Tehnologie Intelligent Sonic cu 30.000 de actiuni de taiere pe minut
Patru elemente pentru barbierit specializate. Imbunatatit cu tehnologia Sonic, analizeaza si se adapteaza in mod automat barbii tale. Verifica densitatea barbii de 160 de ori pe minut. Ofera un plus de forta exact acolo unde este cea mai mare nevoie.Tehnologie Intelligent Sonic cu 10.000 microvibratii pe minut.
 
Taie la prima trecere parul pe care alte aparate il taie in doua treceri.
Patru elemente pentru barbierit unice. Fiecare este specializat pentru diferite tipuri de par. Nu rata parul de la nivelul pielii si protejeaza-ti in acelasi timp pielea. Mai putine treceri si mai putina iritatie la nivelul pielii.OptiFoil™pentru o prindere perfecta a firelor de par si eficienta de durata. Dispozitivul de tuns ActiveLift capteaza firele de par de la nivelul pielii din zonele dificile. Protectia SkinGuard netezeste pielea pentru un barbierit de exceptie.OptiFoil™pentru o prindere perfecta a firelor de par si eficienta de durata.
 
Urmeaza contururile. Adaptabilitate maxima.
Sistem de barbierit 8.D flexibil. Cele 8 capete de ras pivotante flexibile urmaresc chiar si cele mai dificile contururi cu site si dispozitiv de tuns care flexeaza independent, montate pe un cap pivotant cu Micro- si MacroMotion se apropie de piele pana la 0,05 mm.
MacroMotion: capul de ras pivotant la 40° urmareste natural conturul fetei pentru a asigura un contact maxim cu pielea.
MicroMotion: Suspensia individuala a fiecarui element de taiere urmareste chiar si cele mai fine contururi.
 
Mai multe caracteristici inteligente:
Sistem de blocare HeadLock de precizie.
Sistemul de blocare de precizie MultiHead de la Braun iti permite sa blochezi capul de ras pentru un control maxim in zonele dificile de sub nas sau de sub barbie.
Tunde in forma perfecta.
Dispozitiv de tuns delicat cu pielea pentru modelarea mai exacta a mustatii si perciunilor.
Clateste-l sub jet de apa.
Braun Series 7 poate fi scufundat in apa pana la o adancime de 5 metri. Aceasta inseamna ca este complet lavabil si il poti clati cu usurinta sub jetul de apa pentru o curatare fara efort.
Barbierit in mediu umed sau uscat.
Toate modelele Series 7 pot fi utilizate cu apa, spuma, gel sau chiar sub dus. Astfel, vei beneficia de o experienta a barbieritului reconfortanta si hidratanta, fara niciun compromis in ceea ce priveste performantele.
Se incarca complet in 1 ora. Functioneaza timp de 50 de minute.
Bateria Li-Ion puternica nu are efect de memorie. O incarcare completa de o ora asigura o autonomie de functionare de 50 de minute. O incarcare rapida de 5 minute este mai mult decat suficienta pentru un barbierit.
 
Creat pentru performante exceptionale. Zilnic, pentru multi ani.
Tehnologie premium conceputa, proiectata si fabricata in Germania.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      7842s
    • Tip
      Ras
    • Culoare
      Negru
    • Fir
      Nu
  • Specificatii
    • Autonomie
    • Lavabil
      Da
    • Functii
      Trimmer

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.