Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparat de barbierit Kensen 2-in-1 electric razor and nose trimmer

Cod:

25763


Cod intern: #2003923

  • Distribuie pe:
132,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Aparat de barbierit Kensen 2-in-1 electric razor and nose trimmer de la Kensen

Aparat de tuns fața, corp, nas, pentru bărbați, aparat de tuns barba KENSEN, aparat de ras electric, kit de îngrijire, reîncărcabil, rezistent la apă, umed uscat, cu 4 piepteni de tuns (negru)



【Razor electric multifuncțional】KENSEN Body Hair Trimmer conceput pentru coafarea feței și îngrijirea corporală. Cap de lamă cu două fețe Include 4 piepteni de tuns (1/2/4/6 mm) care pot tunde, tăia și bărbieri orice lungime de păr. Mașina de tuns pe nas poate îndepărta eficient și confortabil părul nedorit de pe nas, urechi, sprâncene. Îndeplinește nevoile zilnice ale bărbaților, permite-ți să arăți tot ce ai mai bun la serviciu sau la întâlniri. 【Eficient și sigur】 Trimmerul pentru barba pentru bărbați adoptă o lamă alternativă avansată din oțel inoxidabil, tehnologia sa de bărbierit dispune de un dispozitiv de tăiere cu mișcare rapidă (220x pe secundă), oferind o experiență de bărbierit eficientă, confortabilă, netedă și aproape. Îți urmează conturul feței, fără spărturi. 【Rezistent la apă și ușor de curățat】Rezistent la apă satisface atât utilizarea umedă, cât și cea uscată, sprijină bărbierirea cu spumă sau apă, chiar și la duș. Capul de tuns lavabil și detașabil este convenabil pentru curățare și întreținere. 【Reîncărcabil prin USB Type-C】Razorul pentru bărbați cu o baterie cu litiu încorporată acceptă 80 de minute de bărbierit după 2,5 ore de încărcare completă. Încărcarea aparatului de ras cu un computer, un power bank, un încărcător de mașină sau o conexiune directă de alimentare. Ușor de găsit un cablu de încărcare de tip C, potrivit pentru acasă și pentru călătorii. 【Protejați-vă achiziția】 Vă oferim servicii prietenoase pentru clienți. Garanție de 1 an fără griji pentru mașina de tuns barbă KENSEN. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați în orice moment! 【Sfaturi】 Funcția de blocare a călătoriei. Când lumina albastră clipește, funcția de blocare a călătoriei este activată. După apăsare lungă timp de 3 secunde, până când produsul funcționează, funcția de blocare a călătoriei este dezactivată. Durează doar 2,5 ore pentru a încărca, nu 24 de ore.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      25763
    • Tip
      Ras
    • Culoare
      Negru
    • Fir
      Nu
  • Specificatii
    • Alimentare
      Baterie
    • Accesorii incluse
      4 piepteni de tuns 1/2/4/6 mm
    • Autonomie
    • Lavabil
      da
    • Lame
      1
    • Functii
      Funcția de blocare a călătoriei
    • Altele
      lama oțel inoxidabil

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.