Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparat de barbierit Kensen 06-KTMQ21-06A, Lame rotative, Negru/Turcoaz

Cod:

36050


Cod intern: #2535508

  • Distribuie pe:
133,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aparat de barbierit 06-KTMQ21-06A, Lame rotative, Negru/Turcoaz de la Kensen

Descoperiti aparatul de ras electric Kensen 06-KTMQ21-06A, care combina tehnologia moderna si versatilitatea, perfect pentru utilizatorii pretentiosi. Acest model ofera nu doar un finisaj elegant, ci si functionalitate adaptata diverselor nevoi. De la parul facial pana la parul pubian, Kensen va ofera un barbierit sigur si precis ori de cate ori aveti nevoie.

Atasamente magnetice versatile

O solutie extrem de practica sunt atasamentele magnetice care pot fi atasate cu usurinta la tija aparatului de ras. Aceasta solutie convenabila va permite sa schimbati rapid si usor suprapunerile fara a fi nevoie sa utilizati instrumente suplimentare. Aceasta solutie face aparatul de ras Kensen nu numai functional, ci si extrem de intuitiv de utilizat.

Reglarea lungimii de barbierit

Aparatul de barbierit Kensen va permite sa reglati lungimea de barbierit de la 1 la 9 mm, ceea ce va permite sa va modelati cu precizie barba si sa aveti grija de parul din alte parti ale corpului. Aceasta functie este utila in special pentru persoanele care apreciaza o abordare individuala a aspectului lor.

Husa in forma de V pentru zone intime

Atasamentul special conceput in forma de V este ideal pentru ingrijirea parului in zonele intime. Datorita acestuia, barbierirea devine sigura, confortabila si extrem de precisa, asigurand rezultate excelente chiar si in locurile cele mai greu accesibile.

Eficienta ridicata si functionare silentioasa

Aparatul de ras Kensen 06-KTMQ21-06A se caracterizeaza prin eficienta ridicata, oferind pana la 8.000 de rotatii pe minut, ceea ce asigura un barbierit rapid si eficient. In plus, nivelul de zgomot sub 60 dB garanteaza confortul de utilizare chiar si in orele de liniste ale diminetii.

Rezistenta la apa IPX6

Acest model este rezistent la apa conform standardului IPX6, ceea ce inseamna ca poate fi clatit din exterior, mentinand in acelasi timp eficienta ridicata. Totusi, nu uitati sa nu clatiti aparatul de ras din interior din cauza grasimii de acolo.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      36050
    • Tip
      Ras
    • Culoare
      Negru/Turcoaz
    • Fir
      Da
  • Specificatii
    • Alimentare
      Acumulator
    • Lavabil
      Da
    • Lame
      1
    • Continut pachet
      1 x Aparat de ras electric
      4 x Accesorii
      1 x Geantă de transport
    • Altele
      Nivelul de zgomot sub 60 dB

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.