Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparat de barbierit Aparat de ras Remington R3000 Style Series R3, retea, Lame Dual Track, sistem antibacterian, Negru

Cod:

R3000


Cod intern: #1163350

  • Distribuie pe:
158,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aparat de barbierit Aparat de ras Remington R3000 Style Series R3, retea, Lame Dual Track, sistem antibacterian, Negru de la Remington

Aparat de ras REMINGTON R3000 Series R3 A venit momentul sa ai o piele mai neteda - iti prezentam Style Series R3. Oferindu-ti performante de incredere, contact maxim cu pielea si, cel mai important lucru, confort, iti poti duce la bun sfarsit barbieritul, plin de incredere. Lamele Dual Track ofera o acoperire mai buna in timpul rasului si taie mai multe fire de par odata. Sistemul de aparare antibacterian ajuta la protejarea si ingrijrea pielii tale in timpul barbieritului, ca tu sa arati si sa te simti perfect, in fiecare zi. Conceput pentru a urmari indeaproape fiecare contur al fetei tale, Style Series R3 are lame flexibile si un gat pivotant care ofera un control total in timpul barbieritului. In plus, design-ul ergonomic il face sa stea perfect in mana ta, in timp ce-ti creezi stilul dorit. Avand un acccesoriu pentru barba de 3 zile, care se ataseaza cu usurinta pe capul aparatului, ai libertatea de a decide stilul pe care doresti sa il urmezi. Trimmer-ul pentru detalii incorporat este imbunatatit cu lame ComfortTrim, permitandu-ti sa tunzi firele mai lungi inainte de ras, sa-ti aranjezi perciunii sau sa iti creezi linii definite in jurul barbiei. Mai mult, lamele ComfortTrim vor fi foarte delicate cu pielea ta. Utilizarea la retea asigura o putere constanta, astfel aparatul tau de ras va fi pregatit oricand ai nevoie. Lame Dual Track; Sistem de protectie antibacterian; Capete de ras flexibile si gat pivotant - se ajusteaza cu usurinta la conturul facial; Trimmer pentru detalii incorporat, imbunatatit cu lame ComfortTrim; Maner ergonomic - confortabil in mana, oricare ar fi modul de prindere; Utilizare la retea - pentru o putere constanta; Indicator LED; Accesoriu pentru barba de 3 zile; Utilizare uscata; Perie de curatare.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.