Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparat de barbierit Remington Trimmer MB350L

Cod:

MB350L


Cod intern: #335457

  • Distribuie pe:
153,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aparat de barbierit Trimmer MB350L de la Remington

Aparat de tuns barba Remington MB350L

Oricare ar fi modul in care iti porti barba, singurul lucru care conteaza cu adevarat este ca ea sa arate bine ingrijita. Acum, cu ajutorul aparatului de tuns barba Remington Beard Barba, e simplu sa obtii un tuns precis si fara efort. Rotita pentru selectarea lungimii de taiere(1,5 – 18 mm) si pop-up trimmer pentru detalii.

Avand un acumulator Litiu ce ofera o performanta de lunga durata(pana la 60 de minute), puterea este in mana ta, putand sa obtii orice look iti doresti. Lamele cu invelis ceramic avansat si cele noua setari predefinite de lungime ofera un tuns precis, cu linii clare si curate. In plus, Beard Barba vine si cu un accesoriu care ajuta la modelarea si detalierea linii barbii si a perciunilor.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      MB350L
    • Tip
      Ras
    • Culoare
      Negru
    • Fir
      Nu
  • Specificatii

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.