Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparat de barbierit Aparat de ras si tuns barba Remington DuraBlade MB050, acumulator, 1-5 mm, Negru/Portocaliu

Cod:

MB050


Cod intern: #571858

  • Distribuie pe:
243,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aparat de barbierit Aparat de ras si tuns barba Remington DuraBlade MB050, acumulator, 1-5 mm, Negru/Portocaliu de la Remington

Aparat de ras si tuns barba Remington DuraBlade MB050, acumulator, 1-5 mm, Negru/Portocaliu Cu noul DuraBlade, îți poți tunde, rade și modela părul facial de orice lungime, fără să trebuiască să schimbi vreodată lamele! Oricare ar fi lungimea bărbii tale, cei patru piepteni îți oferă posibilitatea de a îți tunde barba uniform și confortabil, ajutându-te să obții stilul dorit. Având lame foarte rezistente pe care nu va trebui să le înlocuiești, DuraBlade este aparatul de ras care nu te va lăsa niciodată la greu. Lamele cu două fețe TST (tehnologie de ras și tuns) îți permit să îți tunzi barba fără efort, din orice direcție, fie că este în direcția creșterii firelor de păr sau invers, și îți oferă siguranța de care ai nevoie pentru a îți modela și a îți defini barba, ori pentru a o îndepărta complet. În plus, DuraBlade are un acumulator Litiu de înaltă performanță, este 100% rezistent la apă și are un mâner cu înveliș anti-alunecare, astfel acesta poate fi utilizat cu ușurință pe pielea umedă, uscată, cu sau fără spumă ori gel de ras. NU VA TREBUI SA INLOCUIESTI LAMELE NICIODATA! Lamele TST cu doua fete sunt extrem de rezistente, nefiind nevoie sa fie schimbate, in acest fel ajutandu-te sa economise timp si bani. In plus, DuraBlade taie parul la nivelul pielii sau deasupra acesteia, astfel evitand taieturile accidentale si oferindu-ti un barbierit confortabil si delicat cu pielea.     PERFORMANTA SI MULTIFUNCTIONALITATE Obtine look-ul dorit cu ajutorul pieptanilor de barba cu masuri de 1, 2, 4 sau 6 mm si finiseaza liniile barbii cu precizie folosind doar lama, barbierind fara efort atat in sensul cresterii firelor de par, cat si impotriva lor, pentru cel putin 60 de minute. UN APARAT DE RAS COMPLET Acest aparat complet tunde firele de par de orice dimensiune, astfel putand sa ajungi de la o barba foarte lunga la un ras neted dintr-o singura trecere. Eliminand stadiul de pregatire necesar unui aparat de tuns barba, DuraBlade economiseste timp si efort, putand fi folosit direct pe o barba lunga pentru a obtine un ras perfect!

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.