Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparat de gatit cu abur Adler AD6406 Capacitate 1.5l 2 functii Gatire si mentinere la cald Negru/Argintiu

Cod:

ADLER AD6406


Cod intern: #644236

  • Distribuie pe:
121,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aparat de gatit cu abur AD6406 Capacitate 1.5l 2 functii Gatire si mentinere la cald Negru/Argintiu de la Adler

Aparat de gatit orez Adler AD 6406 Oala profesionala de gatit cu orez ADLER AD 6406 este raspunsul la nevoile persoanelor care cauta o modalitate de a pregati orezul perfect! Nu trebuie sa fii un fan al bucatariei asiatice pentru a aprecia acest ingredient, deoarece poti prepara o multime de mancaruri poloneze tipice cu el. Pentru multi, baza varzei umplute cu carne este orezul bine gatit, iar unii nu isi pot imagina o cina dulce fara orez copt cu mere! Pentru toti cei care iubesc acest bob alb, va recomandam oala noastra de gatit cu orez care va va uimi prin functionalitatea si calitatea sa! Doi in unu! Gatit un orez moale perfect si, in acelasi timp, nu este atat de usor! Oala de gatit cu orez va va ajuta sa o pregatiti fara a verifica timpul si flacara de pe aragaz. Carcasa rezistenta la caldura va va permite sa o pastrati pe blatul bucatariei si nu va necesita supraveghere constanta asupra acesteia. Cu toate acestea, cel mai mare avantaj al sau este combinatia a doua functii. Oala profesionala de gatit cu orez ADLER AD 6406 nu numai ca gateste orezul, ci il mentine si cald dupa gatit! Datorita diodelor de pe carcasa dispozitivului, stim in ce etapa se gateste in prezent. Este un ajutor imens pentru fiecare bucatar! Puteti pregati orez putin mai devreme si puteti astepta oaspetii sau simultan pregatiti ingredientele ramase din felul dvs. preferat. Gatit cu abur, dar totusi sigur! Oala de orez este echipata cu un recipient interior detasabil (inaltime 11 cm, diametru 21,2 cm) cu capacitatea de 1,5 litri, pe care il puteti folosi pentru a servi orez fiert. Are un capac de siguranta cu orificiu de scurgere a aburului si picioare antiderapante care afecteaza confortul utilizarii sale. Pe afisaj, in afara de indicatorii care informeaza despre etapa de gatit, exista un comutator de pornire / oprire care va permite sa porniti / opriti rapid oala. Aspectul clasic il face un plus exceptional pentru decorul bucatariei. In plus, setul include, de asemenea, o ceasca de masurare pentru portionarea orezului si o lingura pentru amestecarea acestuia. Elementele exterioare pot fi spalate sub apa curenta, iar corpul trebuie sters cu o carpa umeda si sters cu mopul. Singurul lucru pe care trebuie sa-l pregatim este orezul, electricitatea si o reteta buna!



Aparat de gatit orez Adler, Capacitate 1.5l, 2 functii, Gatire si mentinere la cald, Negru/Argintiu

 

Orezul este o garnitura excelenta pentru multe feluri de mancare, precum și o mancare de baza in multe culturi.
Cel mai bun orez este cel gatit perfect - nici prea moale, dar nici prea tare.

Cu ajutorul acestui aparat, puteti obtine un orez gatit perfect intr-un timp scurt. Modelul AD 6406, pe langa functia de gatire, este prevazut si cu functia de mentinere la cald, utila mai ales in cazul in care nu veti servi masa imediat dupa gatire. 

 

Unknown Image

 


Oala profesionala de gatit orez ADLER AD 6406 este raspunsul la nevoile persoanelor care cauta o modalitate de a pregati orezul perfect! Nu trebuie sa fiti un fan al bucatariei asiatice pentru a aprecia acest aliment, pentru ca puțeti prepara o mulțime de feluri de mancare europene sau romanesti.
Acest produs va uimi prin functionalitatea și calitatea sa!

Doi in unu!

Gatirea unui orez perfect nu este intotdeauna prea ușoara! Vasul de gatit orez va va ajuta sa-l pregatiti fara a verifica timpul și flacăra de pe aragaz. Carcasa termorezistenta va va permite sa o utilizati pe blatul de lucru și nu va necesita supraveghere constanta. Cu toate acestea, cel mai mare avantaj al sau este combinarea celor doua functii. Oala profesionala de gatit orez ADLER AD 6406 nu numai ca gatește orez, dar il pastreaza cald! Datorita LED-urilor de pe carcasa dispozitivului, veti sti care este stadiul procesului de gatire. Acest produs reprezinta un ajutor real in orce bucatarie. 

Gatit cu abur, dar totusi in siguranta!

Vasul pentru orez este echipat cu un recipient interior detasabil (inaltime 11 cm, diametru 21,2 cm) cu o capacitate de 1,5 litri, pe care il puteti folosi pentru a gati orezul. Are un capac de siguranta cu gaura pentru abur si picioare antiderapante care ajuta la confortului utilizarii sale.
Pe afisaj, in afara de indicatorii care informeaza despre stadiul de gatit, exista un comutator de pornire / oprire care va permite sa porniti / opriti rapid dispozitivul.

Aspectul unic il face sa se integreze perfect in orice bucatarie. 

Elementele exterioare pot fi spalate, dar corpul dispozitivului trebuie sters cu o carpa umeda si apoi una uscata.

 

 

Specificatii tehnice:

  • Carcasa rezistenta la caldura;
  • 2 functii: gatire si mentinere la cald;
  • Capac sigur cu orificiu de scurgere a aburului;
  • Picioare de cauciuc antiderapant;
  • Dimensiunile vasului:
  • Inaltime: 11 cm;
  • Diametru: 21,2 cm;
  • Capacitate: 1,5.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Capacitate
    • Accesorii incluse
      Picioare de cauciuc antiderapant;
    • Functii
      Gatire si Mentinere la cald
    • Altele
      Capac sigur cu orificiu de scurgere a aburului;

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.