Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Multicooker cu gatire sub presiune Heinner Alacarte 38BK HPCK-38BK, 1000W, 3.8L, 14 programe, gatire sub presiune, presiune maxima 0.8 bar, afisaj LED, Negru/Inox

Cod:

HPCK-38BK


Cod intern: #589492

  • Distribuie pe:
473,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate:
1 buc resigilata in stoc
Pret resigilat: 229,99 lei


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


  • Multicooker cu gatire sub presiune Heinner Alacarte 38BK HPCK-38BK, 1000W, 3.8L, 14 programe, gatire sub presiune, presiune maxima 0.8 bar, afisaj LED, Negru/Inox

    Ambalaj original deschis , urme de utilizare

    Pret resigilat: 229,99 lei

Descriere Multicooker cu gatire sub presiune Alacarte 38BK HPCK-38BK, 1000W, 3.8L, 14 programe, gatire sub presiune, presiune maxima 0.8 bar, afisaj LED, Negru/Inox de la Heinner

 

 

 

 

Gatire sub presiune

Gata cu gatitul obositor si orele intregi petrecute in bucatarie! Cu multicookerul Heinner HPCK-38BK pregatesti fara efort orice fel de mancare iti doresti. Aparatul vine cu o noua modalitate de gatire, sub presiune, care te ajuta sa pastrezi nutrientii si aromele ingredientelor, dar mai ales sa gatesti mult mai rapid decat daca ai folosi plita obisnuita

 

CAPACITATEA VASULUI DETASABIL: 3.8L

Aparatul vine insotit de un vas detasabil antiaderent cu invelis din Teflon, usor de utilizat si de curatat. Cu o capacitate de 3.8L, ai posibilitatea sa gatesti por intreaga familie. 

 

14 programe de preparare 

Cele 14 programe de gatire ale aparatului iti ofera diverse posibilitati, astfel ca poti incerca retete dintre cele mai variate. Cu ajutorul programului “Slow Cook” te vei bucura oricand de o mancare sanatoasa, pregatita prin procesul de gatire lenta a alimentelor. Gatite la temperature reduse, preparatele pastreaza in intregime vitaminele si mineralele ingredientelor si sunt de mare ajutor sanatatii.

 

Program pentru preparare manuala 

Personalizeaza programul de gatire asa cum iti doresti! Cu multicookerul HPCK-38BK, ai posibilitatea de a seta presiunea si timpul de preparare dupa bunul tau plac.

 

Temporizator – max 24 ore 

Multicookerul dispune de temporizator, prin care se poate seta timpul de gatire necesar in functie de preparatul tau. Dupa apasarea butonului “Timer” si “Start”, aparatul va incepe sa afiseze automat timpul ramas pana la expirarea duratei de preparare, iar la sfarsit, aparatul se va opri. 

 

Afisaj LED 

Afisajul LED intuitiv iti ofera control complet asupra stadiului de preparare, afisand programul, timpul selectat si timpul ramas pana cand mancarea va fi gata si promite o experienta de utilizare mai simpla si mai placuta. 

Accesorii incluse 

Lingura pentru orez, lingura pentru supa, pahar gradat, tava pentru gatire la aburi, suport tava pentru gatire la aburi. Aparatul vine insotit de accesorii cat mai variate, extrem de utile in bucatarie, care iti vor usura munca. 

 

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      HPCK-38BK
    • Culoare
    • Greutate
      6.1 Kg
  • Specificatii
    • Putere
    • Nivele de gatit
      14
    • Capacitate
    • Accesorii incluse
      1 x Pahar gradat
      1 x Lingura pentru supa
      1 x Lingura pentru orez
      1 x Multicooker
    • Functii
      Temporizator
      Sistem de siguranta
      Gatire sub presiune
    • Continut pachet
      1x Slow cooker
      Accesorii
    • Tip panou de comanda
    • Dimensiuni
      310 x 320 x 330 mm
    • Forma aparat
      Rotund

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.