SUNT ECHIPAT CU PROGRAME DE BUCATARIE VERSATILE
De asemenea, gatesc la abur, coc, frig, prajesc, tocana, sote si pot face iaurt grozav de casa. Nu ma pot gandi la ceva ce nu ma pot descurca.
AM 5 PRESETARI DE PRAJIRE/COLORARE
Prajesc incet, treptat, mediu, taios sau rapid. Pentru fiecare program preincalzesc temperatura prestabilita, asa ca voi mentine aroma si caramelizarea corecta a ingredientelor.
GATESC CU 4 PROGRAME REGLABILE
Pot gati pana la 14 ore pentru bulionul perfect, 8 ore pentru un sos grozav sau pur si simplu poti introduce oala cu abur pentru a pregati cele mai sanatoase feluri de mancare. Ca bonus, Sencor mi-a permis sa prepar iaurt de casa. Doar puneti ingredientele necesare si se va naste un iaurt grozav, cu sau fara aroma.
PASTREZ TEMPERATURA HRANEI GATA SI TIMP GATIREA
Pastrez mancarea calda si proaspata pana la patru ore, cu doua programe de gatit complet automat. Pentru alte programe, mentinerea temperaturii poate fi reglata manual. Este importanta temperatura corecta a alimentelor, dar si timpul potrivit de gatire. Fiecare dintre programele mele are o ora prestabilita pe care o puteti regla manual dupa cum doriti.
CARE SUNT TOATE AVANTAJELE MELE?
Va voi economisi mult timp si bani in gospodarie deoarece consum mai putin energie decat o plita conventionala cu inductie sau electrica. Gatesc incet, uniform, intr-o maniera sanatoasa, fara grasimi, pastrand nutrientii valorosi, totul fara a arde sau a usca nimic.
OALA DE GATIT
- 6 L serveste confortabil intreaga familie
- Tehnologie de acoperire antiaderenta fara PFOA
- Perete de aluminiu de 3 mm grosime
- Se poate pune la frigider
- Poate fi spalat in masina de spalat vase
-
5 SETARI DE RUMENIRE PRESTABILITE PENTRU SIGILAREA AROMEI SI CARAMELIZAREA INGREDIENTELOR
- Bland 100 °C
- Minim 120 °C
- Mediu 150 °C
- Rapid 170 °C
- Taios 180 °C
4 FUNCTII DE GATIT PRESETATE
- Gatit lent 6-14 ore
- Gatit incet 2-8 ore
- Aburi 5-120 minute
- Iaurt 6-12 ore
CARACTERISTICI:
- Set & Forget - Cronometrul de numaratoare inversa pentru un confort maxim in timpul gatitului va permite sa setati temperatura si timpul
- Afisajul digital de control cu LED pentru un gatit confortabil.
- Sistemul de blocare dublu a capacului asigura pastrarea aromei maxime cu alimentele si ajuta la mentinerea temperaturii constante in interiorul vasului de gatit
- Functia Keep Warm va mentine automat alimentele la temperatura ideala dupa ce procesul de gatire este terminat.
- Aparat mare din otel inoxidabil pentru gatirea la abur de peste, galuste sau legume.
- Manerele cu atingere rece previn orice arsuri si va permit manipularea oalei in timp ce este fierbinte, fara a fi nevoie sa folositi manusi de protectie
- Capac din sticla securizata pentru durabilitate lunga
- Sigilarea perfecta a capacului ajuta la mentinerea temperaturii stabile
- Designul elegant din otel inoxidabil se potriveste in orice bucatarie.
- Excelent pentru gatit supe, gulas, dulceata, miel, tocana, carne de vita, legume, oua etc.
- Slowcooking este un nou mod de gatit care salveaza toate aromele
- previne orice arsuri ale alimentelor, deoarece nu necesita temperaturi ridicate de gatit atunci cand alimentele incepe sa arda,
- reduce consumul de apa datorita gatirii tuturor ingredientelor intr-o oala
7 MOTIVE PENTRU A GATI INTR-UN SLOW COOKER
- Simplitate - pur si simplu puneti toate ingredientele in oala si permiteti-i sa faca toata munca.
- Economiseste apa si energie - constructia speciala din aliaj de aluminiu permite un transfer de caldura mai eficient decat vasele ceramice traditionale pentru a reduce consumul de energie
- Economiseste timp - pur si simplu asezati toate ingredientele si lasati-l sa faca toata gatitul.
- Arome intense si fara pierderi de vitamine - spre deosebire de gatitul standard, gatind incet la temperaturi scazute pastreaza aromele si vitaminele
- Carne suculenta - cand gatiti lent, sucurile raman in interiorul carnii
- Optiunea de a gati bucati de carne dure - in mod traditional, bucatile de carne dure sunt remarcabile atunci cand sunt fierte lent
- Gatit fara grasimi - datorita temperaturilor scazute, uleiul nu este necesar si, prin urmare, mesele sunt mai usoare si chiar au un gust mai bun