Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Beurer Set pentru detensionarea picioarelor FM150 Pro negru

Cod:

FM150 Pro


Cod intern: #1056900

  • Distribuie pe:
1.039,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Set pentru detensionarea picioarelor FM150 Pro negru de la Beurer

Set pentru detensionarea picioarelor - FM150 Pro Setul Beurer FM 150 Pro imbunatateste circulatia sangelui prin masaj cu presiune a aerului asupra coapselor si a picioarelor. Pernele de aer care cresc si descresc alternativ, revitalizeaza, elibereaza tensiunea si amelioreaza durerea. Datorita pomparii alternative a mansetelor pentru picioare, se pot reduce umflaturile si senzatia de picioare grele. Cu ajutorul intensitatii reglabile, a masajului/ aerului comprimat, setul pentru detensionarea picioarelor se poate adapta cerintelor dumneavoastra individuale. Acesta a fost conceput pentru a furniza o cantitate controlata de presiune. Intensitate reglabila Intensitatea poate fi reglata Presiune aer Masaj realizat prin presiunea aerului Include baterii Include 4 baterii de tip AA (1,5V) Caracteristici FM150 Pro Pompare alternativa a mansetelor pentru picioare Cu tasta STOP pentru siguranta Include timer de 10 / 20 / 30 min Include comutator de mana Include geanta de depozitare Se poate utiliza cu baterii (1,5 V AAA) sau direct conectat la retea (3 Watt) Termen de garantie: 3 ani Cum functineaza masajul prin compresie? Masajul prin compresie functioneaza in modul urmator: in cazul unor vene subtiri sau bolnave, valvele venoase nu se inchid. Sangele se aduna in partea inferioara. Datorita presiunii create de masajul prin compresie, functia valvelor venoase este restaurata, astfel, este stimulat debitul de sange la inima.



Set pentru detensionarea si masarea picioarelor, Beurer, FM150 PRO, masaj revitalizant, intensitate reglabila

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      FM150 Pro
    • Culoare
  • Specificatii
    • Functii
      Cronometru Oprire automata Intensitate reglabila Design ergonomic Imbunatateste circulatia sangelui Ajuta la relaxarea musculara
    • Alimentare
      electric
    • Dimensiuni
      Lungime 67 cm Latime 61 cm Inaltime 0.5 cm
    • Altele
      Putere 10 W ,Numar zone masaj 2, Trepte de viteza 1, Numar programe 1

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.