Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Beurer Aparat de masaj pentru picioare FM90 negru

Cod:

FM90


Cod intern: #1056921

  • Distribuie pe:
729,99 lei TVA inclus

Pret vechi: 803,99 lei


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aparat de masaj pentru picioare FM90 negru de la Beurer

Aparat de masaj pentru picioare - FM90 Aparatul de masaj pentru picioare, FM90, cu capete de masaj rotative, ce imita miscarile de presiune si de rulare, specifice tehnicii de masaj Shiatsu. FM90, este ideal pentru detensionarea tesuturilor musculare din zona picioarelor. Datorita masajului reflexogen, in zona talpilor, va fi imbunatatita circulatia sangelui, fapt ce va diminua starea de durere, dupa o zi obositoare. Bucura-te de o experienta relaxanta si revigoranta, in confortul casei tale! Programe selectabile Include 3 programe de masaj selectabile Masaj cu aer comprimat 3 trepte de intensitate Reflexoterapie Masaj pentru zona reflexogena a talpii piciorului Caracteristici FM90 Functie de incalzire, activabila Posibilitate de selectare intre 3 programe de masaj presetate Functie de incalzire cu activare / dezactivare Husa lavabila si detasabila Afisarea functiilor prin LED color Adecvat pana la marimea 46 la incaltaminte Garantie: 3 ani Care sunt beneficiile masajului reflexogen? Principalele atributii ale masajului reflexogen sunt de a reduce starile de anxietate, de a diminua durerile locale, prin stimularea circulatiei sangelui si de a imbunatati starea in general. Pe langa cele insirate mai sus, masajul reflexogen ofera o stare de relaxare profunda si linistitoare.



Aparat de masaj pentru picioare Beurer FM90, 3 trepte intensitate, LED, 48 W.Functie de incalzire, activabila Posibilitate de selectare intre 3 programe de masaj presetate Functie de incalzire cu activare / dezactivare Husa lavabila si detasabila Afisarea functiilor prin LED color Adecvat pana la marimea 46 la incaltaminte

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      FM90
    • Culoare
  • Specificatii
    • Functii
      Masarea picioarelor Functia de incalzire
    • Alimentare
      la retea
    • Dimensiuni
      Lungime 45 cm
    • Altele
      Greutate maxima suportata 180 Kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.