Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Beurer MG185 Massage Gun

Cod:

MG185


Cod intern: #1429335

  • Distribuie pe:
783,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Beurer MG185 Massage Gun de la Beurer

Massage Gun Beurer - MG185 Cu ajutorul aparatului, MG185, va puteti bucura de un masaj relaxant, menit sa va reduca tensiunea musculara, sa amelioreze durerile si sa indeparteze starea de oboseala. MG185, ofera un masaj intens, fiind ideal pentru coapse, gambe, umeri, brate si spate (excluzand coloana vertebrala). Datorita formei aparatului si manerelor ergonomice, aparatul poate fi manevrat cu usurinta. Functia de oprire automata, ce se activeaza dupa 15 minute, asigura o utilizare in siguranta si la indemana a aparatului. Cu un design compact si modern, Massage Gun Beurer MG185, poate fi prietenul dumneavoastra de nadejde, atunci cand aveti nevoie de momente de relaxare. Accesorii 5 accesorii de masaj Intensitate si programe de masaj 9 trepte de intensitate si 3 programe de masaj Punct de declansare Afisaj tactil cu LED Caracteristici Massage Gun Beurer - MG185 Deosebit de ergonomic, cu maner antiderapant Lumini LED pentru afisarea starii bateriei Durata de functionare: aproximativ 5,5 h, timp de incarcare: aproximativ 3 h Functie de oprire automata, dupa 15 minute Geamantan pentru depozitare practica 18 wati Garantie: 3 ani Ce sunt punctele de declansare? Un punct de declansare este o zona mica, dintr-o grupa de muschi, hiperiritabila, dureroasa, mai ales cand este aflat sub presiune. Prin urmare, punctele de declansare, sunt cauza sindromului miofascial, care este un set de dureri musculare. Sindormul miofascial, poate fi tratat prin mai multe metode: presopunctura, masaj terapeutic, relaxare post-izometrica sau crioterapie.



PISTOL DE MASAJ Beurer MG 185 Pistol de masaj ergonomic pentru relaxare musculară cu 5 atașamente și 9 niveluri.Masaj puternic și liniștitor cu puncte de declanșare pentru relaxarea oricărei tensiuni. Cu cele cinci accesorii de masaj diferite, pistolul de masaj elegant poate fi folosit pe tot corpul. Datorită bateriei puternice cu litiu-ion, pistolul de masaj are o autonomie de până la 5,5 ore. 9 nivele de intensitate și 3 programe de masaj 5 accesorii de masaj pentru utilizare personalizată Dispozitivul este ușor de utilizat datorită afișajului tactil LED Foarte ergonomic cu maner antiderapant Include husă pentru depozitare practică

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      MG185
    • Culoare
  • Specificatii
    • Functii
      Masaj cu vibrații
    • Alimentare
      alimentat de la reţea
    • Altele
      9 niveluri de intensitate și 3 programe de masaj5 accesorii de masaj pentru utilizare individuală Afișaj tactil LED

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.