Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Medisana RC 410 Shiatsu Scaun de relaxare

Cod:

88410


Cod intern: #765657

  • Distribuie pe:
1.109,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 8,55 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere RC 410 Shiatsu Scaun de relaxare de la Medisana

Medisana RC 410 Shiatsu rela

Ai dureri de spate sau vrei doar să te relaxezi după o zi grea? În acest caz, fotoliul de masaj Medisana RC410 este soluția ideală. Scaunul a fost proiectat de experți de top în domeniul masajului, astfel încât să vă bucurați de un masaj de calitate din confortul casei dumneavoastră . Poti alege dintre 2 tipuri de masaj spatelui: shiatsu sau masaj punctual. Scaunul este dotat cu funcții de încălzire și lumină roșie, care multiplică plăcerea masajului. Funcția comodă de cronometru vă permite să setați durata la 5, 10 sau 15 minute. De asemenea, puteți alege dacă să masați partea superioară a spatelui, partea inferioară a spatelui sau întregul spate. Fotoliul Medisana RC410 este imbracat la atingere cu o tapiterie din stofa foarte placuta de culoare gri, care se va potrivi perfect si cu casa ta.

 

 



Caracteristicile cheie ale scaunului de masaj Medisana RC410

  • Scaunul permite 2 tipuri de masaj in zona spatelui cu 2 niveluri de intensitate selectabile
  • Timp de masaj reglabil exact in functie de nevoile dumneavoastra
  • Posibilitate practică de focalizare pe zone individuale ale spatelui
  • Intensitatea plăcerii va fi mărită de funcția de încălzire a fotoliului de masaj
  • Piesa de design cu tapiterie placuta in culoarea gri
  • Un loc pentru relaxarea ta totala in confortul casei tale

Masaj ca de la un salon

Scaunul oferă un masaj schiatsu japonez bazat pe un masaj tradițional chinezesc. Este o formă nedureroasă de masaj foarte plăcută , în care se aplică presiune pe zonele afectate cu atingeri blânde. Datorită acestui lucru, energia vieții este eliberată din locurile blocate și corpul tău este complet armonizat. Te vei simți relaxat și relaxat după fiecare masaj. În confortul casei tale, poți citi în timp ce te bucuri de îngrijirea oferită.

Ideal pentru televizor

Fotoliul Medisana il puteti amplasa practic oriunde in apartament sau casa . Cablul de conectare lung de 1,8 m este suficient pentru conectarea din locuri mai îndepărtate. Un controler cu un program ușor de selectat vă va ușura setările complexe. Datorită căptușelii moi, te vei simți mereu confortabil, indiferent dacă te bucuri de un masaj sau te uiți la televizor.

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      RC 410
    • Culoare
      Gri
  • Specificatii
    • Functii
      Masaj / Relaxare
    • Altele
      Greutate maxima suportata 150 kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.