Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparat electrostimulator Medisana TT200 88357, 4 tipuri de utilizare, 22 de programe, 5 intensitati , Alb-Negru

Cod:

88357


Cod intern: #780685

  • Distribuie pe:
370,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 36 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aparat electrostimulator Medisana TT200 88357, 4 tipuri de utilizare, 22 de programe, 5 intensitati , Alb-Negru de la Medisana

Aparat  electrostimulator Medisana TT200 88357 Medisana TT 200 este stimularea nervoasa electrica transcutanata - prescurtat TENS - este un tratament de stimulare medicala electrica care poate fi folosit pentru a trata durerea pentru o gama larga de boli. Terapia durerii este ideala in special pentru durerile de gat, spate sau genunchi. Terapia cu curent de stimul amelioreaza durerea. Acest lucru inseamna adesea, de exemplu, ca nevoia de analgezice poate fi redusa. Cand este utilizat corect, tratamentul este considerat nedureros, cu efecte secundare scazute si fara risc. In modul TENS pot fi selectate pana la 10 programe.   De asemenea, este posibil sa alegeti programul MASS - masaj pentru relaxarea muschilor rigidi sau EMS, care este un program de crestere musculara. In modul MASS puteti alege dintre 3 programe, iar in modul EMS puteti alege dintre 9 programe. Durata aplicatiei depinde de modul selectat si de programul acestuia - 5 pana la 90 de minute. 40 de niveluri de intensitate reglabile permit reglarea individuala.    

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      88357

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.