Luni - Vineri 9:00 - 18:00

OMRON Electrostimulator E3 Intense Alb

Cod:

HV-F021-EW


Cod intern: #711129

  • Distribuie pe:
343,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 36 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Electrostimulator E3 Intense Alb de la OMRON

E3 INTENSEAPARAT PENTRU TERAPIA DURERII, 2 PAD-URI LongLife, INTENSITATE REGLABILAAlinarea durerii: blocarea mesajelor de durere la frecvente inalteAlinarea durerii: eliberarea de endorfine la frecvente joaseImbunatatirea circulatiei sangvinePortabil si eficient: pentru utilizare la domiciliu, la serviciu sau in timpul calatoriilor9 programe automatePad-uri Long Life: pot fi utilizate de pana la 150 de oriOMRON E3 Intense se bazeaza pe tripla actiune a tehnologiei TENS, care ajuta la blocarea mesajului de durere catre creier, declanseaza eliberarea de endorfine (analgezice naturale) si imbunatateste circulatia sangelui (ca urmare a contractarii si relaxarii musculare repetate).Este dovedit clinic ca tehnologia TENS (Stimulare electrica nervoasa transcutanata) ajuta la ameliorarea durerilor musculo-scheletice usoare pana la moderate, iar tratamentul este 100 ne-medicamentos.



OMRON E3 Intense este un electrostimulator cu 6 programe presetate pentru alinarea durerii de spate, umeri, articulaţii şi muşchi, fără a apela la medicamente. Dispozitivul este bazat pe tehnologia TENS (Stimulare Electrică Nervoasă Transcutanată), care este dovedită clinic şi este utilizată pe scară largă de fizioterapeuţi şi specialişti.

E3 Intense dispune de un design compact pentru utilizarea acasă, la serviciu sau în timpul călătoriei cu avionul şi trenul. Dispozitivul este intuitiv şi uşor de utilizat. Cu un afişaj mare, puteţi alege cu uşurinţă un program şi puteţi vedea timpul de tratament rămas dintr-o privire.

Personalizaţi-vă tratamentul. Alegeţi zonele prestabilite: spate, umeri, articulaţii, braţe, picioare sau tălpi şi adaptaţi nivelul de intensitate care vi se potriveşte cel mai bine.

Caracteristici și precauții

  • Alinarea durerii fără medicamente
  • Portabil
  • Programe automate pentru zone dedicate ale corpului
  • 3 moduri de masaj
  • 15 niveluri de intensitate
  • Paduri lavabile

Specificaţii

 Afişare
Da
 Tip pad
Long Life pads, reusable up to 150 times
 Tehnologie TENS Triplă Acţiune
Da
 Fără medicamente
Da
 Greutatea (kg)
0,10
 Dimensiunile articolului (mm)
52 x 25 x 112

Ce conţine cutia

  • Unitate E3 Intense
  •  1 set de paduri
  •  1 set de baterii
  •  cablu
  •  suport pad
  •  manual de instrucţiuni

Garanţie

Acest produs este garantat de OMRON pe o perioadă de 3 ani după data achiziţiei.

Manual

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.