Luni - Vineri 9:00 - 18:00

SKG Aparat de masaj pentru gat G7 Pro-E Gri

Cod:

G7 Pro-E


Cod intern: #2278285

  • Distribuie pe:
901,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni F012M


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aparat de masaj pentru gat G7 Pro-E Gri de la SKG

G7 Pro E masaj pentru gat

Va deranjeaza muschii gatului si gatului incordati? Simti ca coloana vertebrala este supraincarcata? Sau poate ai nevoie de un moment de ragaz fericit doar pentru tine? Scapa de durerile musculare, relaxeaza-ti corpul si imbunatateste circulatia datorita efectului holistic al electromasajului SKG G7 Proa€'E, care combina: masa stimulativa ¼ fizica, impulsuri electrostimulatoare relaxante TENS si EMS, efectul terapeutic al luminii rosii, efectul calmant al compresei fierbinti. Doar cateva minute pe zi sunt suficiente pentru a-ti imbunatati starea de bine si pentru a te elibera de durere.

Maseurul tau acasa

Electromasajul gatului SKG G7 Proa€'E este un dispozitiv inovator care afecteaza eficient muschii gatului. Ofera o experienta autentica de tratament manual cu diferite grade de intensitate - de la masaj cu puncte vibrante la masaj intens profund. Dispunerea capetelor de masaj a fost conceputa pentru a stimula cu precizie punctele de acupunctura situate pe gat.

Simte usurarea si intareste-ti muschii

Tehnologia non-invaziva cu dublu impuls TENS si EMS utilizeaza efectele benefice ale curentului electric de joasa tensiune. Undele pulsatorii calmeaza si blocheaza semnalele durerii si stimuleaza relaxarea musculara profunda. Datorita acestui lucru, iti vei recapata fluiditatea miscarilor si te vei elibera de afectiuni. Populara si sigura, stimularea nervoasa electrica transcutanata (TENS) este o modalitate de ameliorare si blocare a semnalelor de durere prin trimiterea unei cantitati blande de curent pulsat prin piele. Stimularea electromusculara (EMS) stimuleaza relaxarea si contractia grupului muscular major din gat prin eliberarea pulsata a curentului pentru a restabili fara durere flexibilitatea si vitalitatea gatului.

Incalziti-va si reduceti tensiunea

Nu trebuie sa faceti o programare la un maseur pentru a va simti relaxat si a va relaxa dupa o zi grea. O compresa calda linistitoare de 3 grade va va face stresul si tensiunea sa dispara fara urma. Caldura fericita imbunatateste circulatia, relaxeaza profund si stimuleaza procesele de reinnoire din corpul tau, lasandu-te sa te simti improspatat si revigorat.

Terapia cu lumina rosie

Lumina rosie cu o lungime de unda de 630 nm emisa de electromasaj patrunde in straturile profunde ale muschilor gatului. Energia generata reduce tensiunea din jurul coloanei vertebrale si stimuleaza microcirculatia sangelui, ceea ce contribuie la regenerarea mai rapida a tesuturilor deteriorate, reduce inflamatia si amelioreaza durerea.Datorita acestei tehnologii avansate, veti observa o mobilitate crescuta, veti simti usurare si relaxare si va veti imbunatati starea generala de bine.

Potrivire perfecta

Designul modern al electromasajului SKG G7 Proa€'E se bazeaza pe un model 3D al structurii anatomice a gatului. Datorita acestui lucru, dispozitivul se adapteaza perfect la curbele corpului, astfel incat impactul acestuia sa aduca rezultate optime. Configuratia de intensitate in mai multe etape combinata cu posibilitatea de a alege unul dintre multele moduri de masaj fizic, electrostimulare si setari de temperatura asigura ajustarea perfecta a stimularii la nevoile dumneavoastra.

Siguranta si eficacitate

Masajul electrostimulator a fost proiectat cu cea mai mare atentie pentru siguranta dumneavoastra. Foloseste tehnologii TENS si EMS si efectul luminii rosii dovedit in reabilitare si kinetoterapie pentru a combate durerile musculare si a intari coloana vertebrala. Materialele de cea mai inalta calitate si sistemul de oprire automata al dispozitivului fac ca utilizarea acestuia sa fie confortabila si simpla, iar dispozitivul in sine este durabil si fiabil.

Tehnologii inteligente

Masajul electric SKG G7 Proa€'E va duce experienta la un nivel complet nou. Foloseste metode de reabilitare dovedite care, actionand sinergic, contribuie la imbunatatirea circulatiei sangelui, relaxarea muschilor, reducerea durerii si ameliorarea tensiunii musculare. Datorita controlului aplicatiei de pe telefon, puteti regla cu usurinta setarile individuale (intensitatea masajului, electrostimulare, temperatura compresei). Instructiunile vocale inteligente va vor facilita utilizarea dispozitivului, asigurand confort si suport deplin in timpul sesiunii.

Usurinta si confort de utilizare

Aveti control deplin asupra aparatului de masaj pentru gat datorita panoului de control intuitiv si control precis prin intermediul aplicatiei. Si datorita designului usor si wireless, puteti utiliza dispozitivul nu numai acasa, ci si la serviciu sau in timpul calatoriilor.

Specificatii tehnice:

  • Garantie producator: 24 luni
  • Informatii suplimentare: Terapii cu lumina rosie | Posibilitatea de a controla smartphone-ul | Functie compresa calda 38A°C/40A°C/42A°C | Semnale vocale | Temporizator
  • Culoare: gri
  • Baterie: 2400 mAh
  • Greutate: 170 g
  • Alimentare: baterie
  • Setul include: cablu de incarcare, manual de utilizare
  • Utilizare prevazuta: Pentru gat
  • Tip de masaj: electrostimulare TENS si EMS, Incalzire
  • Numar de moduri de masaj: 4
  • Numar de niveluri de intensitate: 6+4

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      G7 Pro-E
    • Culoare
      gri
  • Caracteristici generale

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.