Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparat de facut conuri de inghetata , vafe subtiri, saratele si napolitane Adler AD3038 Diametru 18 cm Putere reglabila 750- 1500W Indicator luminos Alb

Cod:

AD3038


Cod intern: #644254

  • Distribuie pe:
84,99 lei TVA inclus

Pret vechi: 95,99 lei


Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin suficient


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aparat de facut conuri de inghetata , vafe subtiri, saratele si napolitane AD3038 Diametru 18 cm Putere reglabila 750- 1500W Indicator luminos Alb de la Adler

Aparat de facut vafe, saratele subtiri, napolitate si conuri de inghetata Adler AD3038 Aparatul de facut vafe, napolitane si conuri pentru inchetata AD 3038 este apreciat de iubitorii de dulciuri  proaspete, care se prepara intr-un mod  plăcut chiar si  în timpul mesei. Datorită aparatului de conuri câștigi ocazia să pregătești un desert delicios în doar câteva momente necesare pentru a amesteca aluatul și a încălzi formele . În acest fel, atunci când constați că vă simțiți nevoia de ceva dulce, puteți oricând să coaceți napolitane - și fie să îl mâncați singur, fie impreuna cu prietenii sau familia.  În ultima variantă, este deosebit de util să coaceți conuri de napolitane pentru înghețată și deserturi de fructe, precum și tuburi pe care le umpleți cu o cremă delicioasă. Poftă bună!  



Descriere

Vafele si napolitanele sunt unul dintre deserturile preferate ale copiilor. Simple sau cu lapte, cu gem sau miere sau chiar cu sirop de artar, cu frisca sau fructe, ele sunt adaptabile si usor de servit. Daca sunt facute in casa, cu masina de facut deserturi, aveti bucuria savurarii unui dulce proaspat plin de aroma, sanatos, cu ingrediente controlate si fara adaosuri chimice potential nocive pe termen lung.

Aparatul propus de noi va confera avantajul de a face rulouri si cornuri de inghetata cu ajutorul ustensilelor primite in pachet.

Pentru oaspeti neasteptati si multe altele!
Aparatul de conuri este un dispozitiv cu ajutorul caruia puteti prepara rapid tuburi delicioase, conuri si boluri pentru inghetata sau deserturi cu fructe si frisca. Gasiti doar reteta perfecta pentru aluatul de waffle, iar in cateva minute, veti crea un miracol dulce. In set, veti gasi, de asemenea, ustensilele pentru a face conuri. Cu acest aparat veti ridica desertul la rangul de mancare de restaurant si sa impresionezi  invitatii! Datorita placilor cu diametrul de 18 cm, cu acoperire antiaderenta si control facil al temperaturii, este nevoie doar de cateva zeci de minute pentru a pregati elementele  unui desert spectaculos, si nu necesita cu adevarat cunostinte complicate de cofetarie! Tot ce aveti nevoie este un pic de vointa si timp si veti pregati rapid ceva bun!

Detalii tehnice:

  • Placile de incalzire au diametrul de 18cm
  • Acoperire antiaderenta
  • Reglarea temperaturii
  • Ustensile pentru formarea conului inclus
  • Puteti pregati:
  • conuri de napolitane pentru inghetate
  • tuburi de plafon si boluri
  • vafe subtiri
  • saratele
  • Putere maxima 1500W
  • Putere nominala 750W

 

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.