Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparat de tuns Braun MGK5345 All-in-one trimmer, Black/Blue

Cod:

MGK5345


Cod intern: #1859512

  • Distribuie pe:
383,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aparat de tuns Braun MGK5345 All-in-one trimmer, Black/Blue de la Braun

Trimmer all-in-one MGK5345, aparat de tuns 7 în 1, 5 accesorii și aparat de ras Gillette ProGlide



7-în-1: setul de tuns barba pentru bărbați Braun MGK5 tunde orice lungime de păr de la barbă și față până la cap. Mai ascuțit. Mai repede. Mai eficient. Capul de tuns are o zonă de tăiere mai largă — tuns mai mult păr la fiecare mișcare¹. Obțineți aspectul în mai puține treceri. Control 100% din cap până în picioare: Un pieptene de precizie cu 20% mai puține materiale plastice oferă o tundere fără efort, indiferent dacă este mustață, barbă, miriște sau păr. Construită să reziste: această mașină de tuns barba pentru bărbați are lame ascuțite pe viață — pentru tuns ușor, uniform și eficient, la orice lungime. Inginerie germană avansată: o baterie puternică Li-Ion cu autonomie de 100 de minute.Zona de tăiere mai largă a capului de tuns captează și taie mai mult păr la fiecare mișcare decât orice mașină de tuns Braun anterioară. Obțineți aspectul în mai puține treceri.Pieptene lung vă ajută să mențineți bărbi lungi (13 - 21 mm).Pieptene scurt vă ajută să mențineți bărbi scurte (3 - 11 mm).Tăiați cu precizie toate zonele dificile ale bărbii și părului pentru a obține stilul de păr dorit.Tăiați-vă părul la lungimea exactă de care aveți nevoie - de la 0,5 - 21 mm, cu cei doi piepteni sensibili ajustabili, cu dublu scop.Creați linii și margini precise pe gât și obraji cu capul de tuns barba Braun.Spălați în siguranță capul sub jet de apă pentru o curățare ușoară.100 de minute de tundere. Reîncărcare completă în 1 oră. Încărcare rapidă de 5 minute pentru o tăiere.Setul de stil All-in-one suprem, care vă ajută să realizați 7 lucrări cu un singur dispozitiv.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      MGK5345
    • Culoare
      NEGRU
    • Fir
      Nu
  • Specificatii
    • Autonomie
    • Alimentare
      Acumulator
    • Lavabil
      Da
    • Dimensiuni
      Lungime 25,63 cm Lăţime 14,18 cm Înălţime 6,13 cm
    • Accesorii incluse
      Pieptene 3 - 11 mm,Pieptene 11 - 21 mm,Piepteni fix cu 1 mm și 2 mm,Trimmer pentru detalii,Perie de curatat
    • Altele
      436 g
    • Continut pachet
      1x aparat de tuns barba si par 1x aparat de tuns pentru detalii 4x accesorii pieptene 1x aparat de ras Gillette 1x perie de curatare 1x incarcator 1x manual de utilizare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.