Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparat foto DSLR Canon EOS R10, Body, 24.2MP, Negru

Cod:

5331C003


Cod intern: #2512888

  • Distribuie pe:
4.928,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aparat foto DSLR EOS R10, Body, 24.2MP, Negru de la Canon

 

 

Un aparat foto atat de versatil incat poate aborda practic orice. Insotitorul ideal in calatorii. Un instrument hibrid perfect pentru crearea de continut. Mijlocul dumneavoastra de exprimare creativa.

 

 

Explorati oriunde mergeti

Urmatorul pas perfect in fotografie. Indiferent ca faceti tranzitia de la primul DSLR sau de la un smartphone ori un aparat foto compact, EOS R10 va ofera pur si simplu mai mult. Mai multe tehnologii, mai multe functii, mai multa portabilitate, mai multa creativitate.

 

Claritate sporita

EOS R10 dispune de renumitul nostru sistem de focalizare Dual Pixel CMOS AF II, programat utilizand tehnologie AI cu deep learning pentru recunoasterea avansata a subiectului. Este rapid, precis si incredibil de sensibil la lumina scazuta, oferind rezultate bune chiar si la lumina lunii.

 

Descoperiti un nou tip de focalizare automata

EOS R10 poate sa recunoasca oameni, vehicule si animale, cum ar fi caini, pisici si pasari, urmarindu-i in timp ce se deplaseaza in cadru. Chiar si subiectii care se misca rapid sunt redati clar.

Cand fotografiati oameni, EOS R10 prioritizeaza mai intai ochii subiectului – „oglinda sufletului”. Daca acestia nu sunt vizibili, este urmarita in schimb fata. Iar daca subiectul isi intoarce o clipa fata de la aparat, va fi urmarit capul acestuia, apoi corpul.

   

Viteza sporita

Reactionati instinctiv, surprinzand la timp momentele efemere cu fotografierea in rafala de mare viteza – ideal pentru fotografia de natura salbatica si sport. EOS R10 poate sa captureze rafale continue de imagini RAW, JPEG sau HEIF la viteze de pana la 15 cadre pe secunda (sau 23 cps folosind obturatorul electronic al aparatului foto). Totul in timp ce aparatul urmareste subiectul in cadru, regland continuu focalizarea si expunerea ca raspuns la scena in schimbare.

 

Surprinderea momentelor ultrarapide

In modul Rafala RAW se pot realiza fotografii la viteze de pana la 30 cps cu o decupare de 75 %, imaginile fiind salvate intr-un singur fisier film pentru organizare simpla si ordonata. Imagini separate pot fi apoi extrase, procesate si editate cu software-ul nostru gratuit Digital Photo Professional (DPP). Cand Prefotografierea este activata in meniul aparatului foto, EOS R10 poate sa inregistreze actiunea cu 0,5 secunde inainte de apasarea butonului declansatorului, asa incat sa surprindeti intotdeauna momentul perfect.

   

Reactie rapida

Aparatul foto reactioneaza rapid la comenzile dumneavoastra, oferindu-va un avantaj enorm cand trebuie sa surprindeti momentul decisiv. Procesorul DIGIC X asigura o manevrare rapida si o intarziere si intrerupere minime ale vizorului pentru a va simti mereu conectat cu subiectul.

   

 

Modurile scena Panoramic si Panoramare sunt incluse acum pe EOS R10, facilitand obtinerea unor rezultate superbe la fotografierea cu aceste tehnici.

   

Lumini, camera, actiune!

 

4K care intrece orice asteptari

EOS R10 realizeaza inregistrari video 4K extraordinare, care arata superb pe afisaje UHD, si permite copierea fara pierderea calitatii la editarea pentru proiecte Full HD. Realizatorii de filme pot sa aleaga intre 4K/60p pentru reproducerea extrem de uniforma a obiectelor in miscare si efecte de miscare cu incetinitorul sau continut 4K/30p superb, creat prin supraesantionarea inregistrarilor 6K de la senzorul de 24,2 megapixeli al aparatului foto. Rezultatele trebuie sa fie vazute pentru a fi crezute.

   

Miscare extrem de fluida

Cand filmati in modul Full HD, se pot folosi rate de cadre de pana la 120 cps, dezvaluind si mai multe subtilitati ale obiectelor in miscare. Iar pentru scene cu miscare cu incetinitorul, posibilitatea de a crea filme 4K si Full HD cu redare accelerata pe aparatul foto va imbogateste si mai mult arsenalul creativ.

   

Simplitate si placere de utilizare sporite

De cand luati in mana EOS R10 va simtiti conectat la el, ca si cum ar fi o prelungire a spiritului dumneavoastra creativ. Butoanele si selectoarele sunt pozitionate instinctiv sub degetele dumneavoastra, iar vizorul electronic (EVF) al aparatului foto ofera o vedere clara si exacta a lumii.

 

   

Avantajul APS-C

Deoarece EOS R10 este construit pe baza unui senzor de dimensiune APS-C, obiectivele ofera o distanta focala de 1,6 mai mare decat distantele focale echivalente pe un aparat foto full frame. Apropiati-va mult de subiect pentru fotografii de actiune si cu natura salbatica care umplu cadrul si au un impact sporit.

   

Invatati si dezvoltati-va abilitatile pe masura ce fotografiati

Utila pentru incepatorii in fotografie sau pentru cei care nu au mai utilizat aparate foto EOS, interfata asistata cu utilizatorul va ajuta sa va dezvoltati abilitatile si va invata cum functioneaza aparatul. Cand nu mai aveti nevoie de ajutorul ei, interfata standard a aparatului este atat de intuitiva si de usor de utilizat incat veti uita ca e acolo.

   

Posibilitati sporite de conectare!

EOS R10 se conecteaza wireless la smartphone, asa incat va puteti arata creativitatea prietenilor si urmaritorilor. Postati pe retelele sociale, trimiteti clipuri video prietenilor si incarcati imagini in conturi de cloud pentru a fi pregatite cand reveniti acasa.

 

   

Ramaneti mereu conectat

Bluetooth Low Energy integrat mentine o conexiune mereu activa, permitand activarea fara probleme a conexiunii Wi-Fi de 2,4G Hz cand trebuie transferate imagini. Aparatul foto poate fi controlat si de la distanta de pe dispozitivul inteligent cu , vazand exact ceea ce „vede” aparatul foto, regland setarile si realizand fotografi si filme. Pentru operare mai simpla de la distanta este disponibil si controlerul Bluetooth wireless BR-E1.

EOS R10 dispune totodata de USB-C pentru incarcarea bateriilor in aparat si fotografiere controlata pe PC/Mac.

   

Influentati-va urmaritorii

Vloggerii si creatorii de continut pot utiliza EOS R10 pentru a reda direct in stream live videoclipuri de calitate superba pentru urmaritorii lor de pe YouTube. Nu trebuie decat sa conectati aparatul foto la reteaua Wi-Fi, fara a avea nevoie de un calculator. Ecranul LCD cu unghi variabil poate fi rotit pentru a va oferi o imagine precisa a ceea ce prezentati.

EOS R10 accepta si filmarea pe verticala, perfecta pentru inregistrarea de continut pentru povestile din retelele sociale.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      5331C003
  • Informatii generale
  • Senzor
  • Obiectiv
    • Focalizare
      Focalizare automata
  • Captare imagine
    • Fotografiere continua
      15 cadre/sec (obturator mecanic/electronic la prima perdea, viteza mentinuta pentru 460 imagini JPEG) 23 cadre/sec (cu obturator electronic, viteza mentinuta pentru 70 de imagini JPEG)
  • Captare film
    • Rezolutii film
      3840 x 2160 pixeli
  • Altele
    • Accesorii incluse
      1 x Curea
      1 x Incarcator LC-E17E
      1 x Acumulator LP-E17E
      1 x Cablu c.a
      1 x Corp aparat foto
      1 x Capac acumulator
      1 x Capac pentru aparat R-F-5
      1 x Capac pentru patina ER-SC2
      1 x Kit manual de utilizare
    • Altele
      Focalizare automata
      Wi-Fi
      4k UHD
      Fotografiere continua
      Histograma
      Senzor de orientare inteligent
      Alerta de supraexpunere
      Bluetooth 4.2
      Protectie la stergere a imaginilor
      Temporizator de interval
      Tratament anti-pete
    • Material carcasa
    • Culoare
    • Dimensiuni
      122.5 x 87.8 x 83.4 mm
    • Greutate
      382 g

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.