Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparate intretinere si ingrijire corporala Aparat pentru terapie cald/rece si masaj facial Silk'n Skin Vivid

Cod:

4657407


Cod intern: #1418090

  • Distribuie pe:
260,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aparate intretinere si ingrijire corporala Aparat pentru terapie cald/rece si masaj facial Silk'n Skin Vivid de la SILK'N


Aparat masaj facial Silk’n Skin Vivid, functie cald/rece, vibratii, Alb


Specificatiile produsului:

Pentru utilizare in conditii normale sau cu vibratii sonore
Cap de masaj ergonomic, care urmareste cu usurinta fiecare curba de pe fata
Imbunatateste circulatia sangelui si revitalizeaza pielea
Indeparteaza pungile de sub ochi si netezeste pielea
Reduce liniile si ridurile fine
Relaxeaza muschii faciali
Imbunatateste absorbtia produselor de ingrijire a pielii
Minimizeaza porii si face pielea mai fina pentru o aplicare mai buna a machiajului
Are un timer inteligent, oprire automata dupa 2,5 minute
Este reincarcabil cu adaptor USB inclus si cablu
Vine insotit de o husa de depozitare si o laveta de curatat.

Transformare a tenului prin masaj cald si rece

Stresul, un stil de viata nesanatos si poluarea mediului, au efecte nocive asupra pielii noastre, facand-o sa devina palida, lipsita de stralucire si deshidratata. Stresul provoaca de asemenea tensionarea muschilor, rezultand o expresie faciala incadrata de linii si riduri.
Silk'n SkinVivid a fost special conceput pentru a oferi fetei un masaj cald si rece, care relaxeaza, detoxifica si intinereste pielea si o face mai neteda. Acest dispozitiv revitalizeaza pielea si ajuta chiar si la reducerea pungilor de sub ochi. De asemenea, ajuta ca machiajul sa fie aplicat mai bine, deoarece inchide porii. Pielea devine mai radianta si arata mult mai sanatoasa. Oferiti pielii o transformare uimitoare.

Un masaj minunat pentru fata

In Japonia produsul este foarte popular, intrucat dispozivitul mentine pielea tanara si sanatoasa. De fapt, masajul facial este o parte importanta a rutinei de frumusete, care include chiar si tehnici de masaj speciale. Din fericire, nu trebuie sa calatoriti in Asia pentru avea o piele echilibrata. Prin terapia cu masaj cald si rece, cu vibratii sonice, Silk'n SkinVivid ofera un masaj mai bun fata de masajul efectuat cu ajutorul mainilor.
Muschii faciali se relaxeaza, circulatia sangelui se imbunatateste, reinnoirea celulara este stimulata si pielea pare sa redevina asa cum a fost initial, facand liniile si ridurile mai putin vizibile. Dupa fiecare sesiune cu SkinVivid, pielea devine mai stralucitoare si radianta.

Terapia prin masaj cald

Silk'n SkinVivid poate fi utilizat in modul fierbinte. Capatul de masaj ergonomic devine cald in mod placut si atinge temperatura de 42° C. Prin utilizarea dispozitivului pentru masaj, pielea se relaxeaza. Tensiunea este eliberata, substantele toxice sunt drenate si circulatia sanguina se imbunatateste. De asemenea, caldura imbunatateste considerabil absorbtia produselor de ingrijire a pielii, precum sunt cremele.
SkinVivid poate fi de asemenea utilizat in modul cald in combinatie cu vibratii sonice. Dispozitivul emite caldura in timp ce realizeaza o miscare vibrata. Vibratiile sonice sporesc efectul caldurii asupra pielii.

Terapia prin masaj rece

Odata cu imbatranirea pielii, tesutul muscular devine mai slabit, ridurile facandu-si aparitia. Un masaj facial poate ajuta la intarzierea procesului de imbatranire, deoarece ajuta la intarirea muschilor si contribuie la reinnoirea celulara.
Setarea pe modul rece a produsului Silk'n SkinVivid, cu o temperatura de 6 °C, a fost special creata pentru a intineri pielea uscata si pentru a o face mai echilibrata. Aceasta setare nu are ca scop doar sa estompeze liniile si ridurile, ci si sa reduca pungile de sub ochi. Porii mari sunt diminuati, facand pielea sa para mai fina si asigurand aplicarea mai usor a machiajului. Setarea pe modul rece ofera, de asemenea, beneficii pentru durerile de cap si muschii tensionati. Aceasta setare poate fi folosita si in combinatie cu vibratiile sonore.

Cum sa folositi Silk’n Skin Vivid

Silk'n SkinVivid este potrivit pentru orice tip de ten, fie ca este uscat, gras sau sensibil. De exemplu, puteti utiliza modul cald dimineata dupa curatarea fetei. Cronometrul automat asigura faptul ca procesul nu dureaza prea mult, deoarece dispozitivul se opreste automat dupa 2,5 minute. Apoi, puteti aplica restul produselor de ingrijire a pielii. Odata ce acestea au fost absorbite in piele, utilizati setarea pe modul rece, care este ideala pentru a reduce pungile de sub ochi si de a crea o baza neteda pentru machiaj.
Sau bucurati-va de un ritual complet de infrumusetare, seara dupa o zi de munca grea. Dupa curatarea fetei, folositi mai intai setarea fierbinte pentru a deschide porii. Apoi aplicati un gel pentru ochi, o masca hidratanta sau o crema. Odata ce produsele de ingrijire a pielii au fost absorbite in piele, utilizati setarea la rece pentru a inchide porii si a oferi pielii un aspect intinerit.

Intrebari frecvente:

Ce este Silk’n Skin Vivid?
Silk’n Skin Vivid este un dispozitiv de masaj facial. Poate fi folosit in modul cald sau rece, cu sau fara vibratii sonice.



De ce as folosi un dispozitiv de masaj facial?
Daca pielea ta este palida, lipsita de stralucire si deshidratata, un masaj facial folosind Skin Vivid va face minuni. De asemenea, daca ai pungi sub ochi, Skin Vivid este o solutie ideala pentru a reduce umflaturile. Aparatul relaxeaza muschii faciali, imbunatateste circulatia sangelui si revitalizeaza pielea. Produsele de ingrijire a pielii sunt absorbite mai bine dupa tratament. Si pentru ca micsoreaza porii, pielea devine mai fina, iar machiajul se va aseza mult mai frumos.


Cum functioneaza?

Skin Vivid poate fi folosit pe modul card sau rece. Poti, de asemenea, sa alegi utilizarea cu sau fara vibratii sonice. Dupa alegerea unei functii, pur si simplu gliseaza aparatul pe fata, pentru a-ti relaxa tenul.


Care sunt beneficiile functiei de masaj cald?

Utilizand functia de masaj cald, tenul tau se va relaxa imediat. Tensiunea este eliminata, substantele toxice sunt drenate si circulatia sanguina se imbunatateste. De asemenea, caldura imbunatateste considerabil absorbtia produselor de ingrijire a pielii, cum sunt cremele. Acest lucru inseamna ca nutrientii activi din produsele de ingrijire preferate vor fi actiona mai eficient.


Care sunt beneficiile functiei de masaj rece?

Functia de masaj rece a dispozitivului Skin Vivid rejuveneaza pielea lipsita de energie si ii ofera echilibrul de care are nevoie. Aceasta functie nu ajuta doar la reducerea liniilor fine, ci este si cea mai buna metoda de a reduce pungile de sub ochi. Mai mult decat atat, porii se micsoreaza datorita functiei acestei functii. Pielea devine mai fina si machiajul se va aseza mai frumos. Setarea de masaj rece ajuta la diminuarea durerilor de cap si detensioneaza muschii.


Care sunt beneficiile vibratiilor sonice?
Skin Vivid poate fi folosit cu sau fara vibratii sonice, ambele disponibile atat pentru functia de masaj cald, cat si pentru cea de masaj rece. Activand vibratiile sonice, capul de masaj va incepe sa vibreze. Aceste vibratii intensifica efectul masajului cald/rece asupra pielii.


Este potrivit pentru orice tip de ten?
In general, Skin Vivid este potrivit pentru orice tip de ten. Cu toate acestea, nu recomandam utilizarea daca sunteti sensibila la frig/caldura sau daca aveti arsuri sau acne severa. Toate contraindicatiile se regasesc in manualul de utilizare al produsului.


Functioneaza cu baterii?

Nu, Skin Vivid nu functioneaza cu baterii. Se incarca cu un adaptor USB.


Care este timpul de tratament recomandat?

Skin Vivid are un timer inteligent, care opreste dispozitivul automat dupa 2,5 minute/modul ales, asigurand timpul potrivit de tratare.


Cat de des ar trebui sa-l folosesc?
Recomandam utilizarea Skin Vivid dimineata si/sau seara.


Pot utiliza dispozitivul in timpul sarcinii sau daca alaptez?
Nu, nu se recomanda utilizarea Skin Vivid in perioada sarcinii sau alaptarii.


Cum curat dispozitivul?
Aparatul poate fi curatat folosind un material uscat si curat si o solutie de curatare special conceputa pentru echipamentele electronice. Asigurati-va ca suprafata de tratament este curatata complet. Nu plasati niciodata dispozitivul sau componentele acestuia in apa.

Pachetul contine:

Aparatul de masaj facial Silk’n Skin Vivid
Adaptor
Manual de utilizare

Silk'n Skin Vivid prezinta 24 luni de GARANTIE.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.