Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparate intretinere si ingrijire corporala Xiaomi Instrument curatare faciala cu ultrasunete (negru) InFace

Cod:

MS7100B


Cod intern: #643357

  • Distribuie pe:
102,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aparate intretinere si ingrijire corporala Instrument curatare faciala cu ultrasunete (negru) InFace de la Xiaomi

Peeling modern de cavitatie

 

Instrumentul de curatare a ionilor cu ultrasunete InFace utilizeaza tehnologia moderna de peeling a cavitatiei pentru curatarea nedureroasa si profunda a pielii. In comparatie cu metoda traditionala de curatare faciala manuala, peelingul cavitatiei este mai eficient, mai sigur si fara efecte secundare. Pe langa curatare, undele cu ultrasunete ofera masaj facial. Datorita combinatiei tuturor functiilor sale, dispozitivul ne permite, printre altele. pentru: - eliminarea decolorarii epidermice, a impuritatilor si a celulelor moarte ale pielii, - elibereaza porii de excesul de sebum, bacterii si substante toxice; - regenereaza pielea si accelereaza microcirculatia - ajuta in lupta impotriva acneei, datorita efectelor sterilizante - imbunatateste schimbul de ioni - creste productia de colagen, elastina si acid hialuronic Toate acestea va vor face pielea extraordinar de intinerita, reimprospatata si regenerata.

 

 

 

 

Adaptat nevoilor tale

 

Dispozitivul are 4 moduri de operare:

- Curatare profunda cu ioni ION + pozitivi
- Sonoforeza cu ioni negativi ION-
- Curatare cu ultrasunete PEELING
- Masaj calmant EMS PULSE

 

 

 

 

Pentru tenul curat si proaspat

 

Dispozitivul va va permite sa curatati profund pielea, facand-o neteda, stralucitoare, radianta si oxigenata. Cu ajutorul sau, vei efectua un tratament profesional in confortul propriei case, care iti va netezi ridurile, va elimina punctele negre si va ingusta porii. Perfect pentru persoanele care au pielea predispusa la poluare, punctele negre si acnee, dar si pielea sensibila.

Specificatii tehnice


  • Aparate intretinere si ingrijire corporala
    • Tip produs
      Aparat curatare faciala
    • Pentru
      Unisex
    • Tip Alimentare
      Acumulator
    • Zona corporala
      Ten
    • Utilizare
      Piele uscata

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.