Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Panasonic RF-D15EG-K, FM, DAB+, Bluetooth, Negru

Cod:

RF-D15EG-K


Cod intern: #2518333

  • Distribuie pe:
369,99 lei TVA inclus

Pret vechi: 382,99 lei


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere RF-D15EG-K, FM, DAB+, Bluetooth, Negru de la Panasonic

Fisier:Panasonic logo (Blue).svg - Wikipedia
 

 

 

Radioul nostru portabil RF-D15 ofera mai mult decat ar putea sugera designul sau compact. Cu un afisaj color mare si usor de citit, optiunea de a utiliza fie acumulatorul*, fie sursa de alimentare de la retea face ca acest radio sa fie cu adevarat practic. Puteti alege intre radio DAB+ sau FM, iar cu cele 4 butoane de preselectare a posturilor, selectarea emisiunii preferate este foarte usoara. De asemenea, va puteti conecta fara fir la telefonul mobil, prin Bluetooth®, pentru a asculta mai clar podcasturile si playlisturile.

 

Caracteristici

 

In mod clar un interpret

Acest radio portabil compact are un difuzor de 5 cm si o putere de 3 W atunci cand este conectat la priza, atingand echilibrul perfect intre portabilitate practica si performanta audio.

   

Operare intuitiva cu 4 statii presetate

Cu o dispunere logica, cu butoane mari si clar etichetate si cu control al volumului, D15 este foarte usor de utilizat. Salvati cele 4 posturi de radio preferate in presetari si navigati prin alte 30 de posturi cu ajutorul butoanelor Inainte si Inapoi.

   

Redare fara fir de pe telefon prin Bluetooth®.

Datorita tehnologiei Bluetooth® incorporate, puteti asculta cu usurinta podcasturi sau playlisturi pe D15 prin conectarea fara fir cu smartphone-ul dvs. Reglati cu usurinta volumul sau sariti peste melodii cu ajutorul comenzilor intuitive ale lui D15.

   

Afisaj color usor de citit

Cu un afisaj color generos de 2,4" (6 cm), este usor sa vedeti pe ce post este acordat radioul, sa verificati intensitatea semnalului, ora si nivelul de incarcare al acumulatorului. Luminozitatea lui poate fi reglata pe 3 niveluri, fiind perfect pentru dormitor sau pentru o bucatarie luminoasa.

   

Incepeti si incheiati ziua cu radioul

Cu ceasul sau incorporat, RF-D15 este perfect pentru dormitor. Puteti adormi ascultand radioul (se poate opri automat), iar dimineata va poate trezi usor cu stirile.

   

Insotitorul dumneavoastra portabil

Avand dimensiunea unei carti de mana si cantarind doar 0,6 kg cu baterii, D15 este gata sa fie transportat cu dvs. pe tot parcursul zilei.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      RF-D15EG-K
    • Culoare
  • Specificatii
    • Functii
      Bluetooth
      Alarma
    • Alimentare
      Funcționare la rețea
      Funcționare cu baterie
    • Dimensiuni
      180 x 105 x 47
    • Greutate
      500 g
    • Tuner
      FM
      DAB+
    • Putere
      3W

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.