Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Radio portabil Sencor SRD 1100W Jack 3.5, Alb

Cod:

SRD 1100 W


Cod intern: #302691

  • Distribuie pe:
77,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni L


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Radio portabil SRD 1100W Jack 3.5, Alb de la Sencor

Sencor SRD 1100

Cu radioul Sencor SRD 1100B, va puteti bucura pur si simplu de experienta radio oriunde si oricand. Acest dispozitiv portabil, analogic, permite cautarea si acordarea rapida si usoara a posturilor de radio folosind tunerul FM analogic. Puteti gasi posturile de radio preferate in intervalul de frecventa cuprins intre 87,5-108 MHz. Iar antena extensibila, telescopica, asigura o receptie mai buna, astfel incat sa va puteti bucura de transmisii radio clare si stabile.

 
 

 

TUNER FM / AM RADIO INCORPAT

Tunerul FM este cea mai utilizata tehnologie de receptor radio. Functioneaza in intervalul de frecventa cuprins intre 87,5 si 108 MHz. Antena extensibila inclusa cu dispozitivul permite o depozitare mai usoara si este de obicei mai lunga decat antenele fixe, garantand astfel o receptie excelenta. Sunt disponibile pana la mai multe intervale de programe, astfel incat sa puteti inregistra cu usurinta posturile de radio preferate. Antena extensibila imbunatateste si mai mult calitatea receptiei.

 

PENTRU SUNETUL CORECT

Performanta excelenta este asigurata de difuzorul de calitate al radioului compact Sencor SRD 1100B. Puterea de pana la 0,3 W asigura un sunet clar si puternic. Difuzorul de dimensiunea de 1,5" ofera o calitate optima, in timp ce impedanta de 8 ohmi si gama de frecventa de 65 Hz - 18,5 kHz asigura o experienta sonora bogata in detalii. Distorsiunea este redusa, mai mica de ≤ 0,5% (1kHz 1W), astfel incat fiecare nota suna clar.

 

CONECTAREA ESTE RAPIDA SI SIMPLA

Sencor SRD 1100B nu duce lipsa de clasicul conector de 3,5 mm, care va permite sa conectati usor si rapid o casca. Acest lucru va permite sa va bucurati cu usurinta de propria lume muzicala fara a deranja mediul. Conectorul practic va permite sa va scufundati in muzica si sa va bucurati de un sunet excelent in cel mai scurt timp.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      SRD 1100 W
    • Culoare
      Alb
  • Specificatii
    • Functii
      AM/FM
    • Dimensiuni
      27 x 61 x 122 mm
    • Greutate
      82 g
    • Putere
      3W

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.