Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Articole pentru scoala Pensula DERWENT Professional, pentru pictat, 6 buc/ set, diverse modele pentru diferite tehnici, bli

Cod:

DW-2302003


Cod intern: #936945

  • Distribuie pe:
130,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Articole pentru scoala Pensula DERWENT Professional, pentru pictat, 6 buc/ set, diverse modele pentru diferite tehnici, bli de la DERWENT


Set de pensule pentru diferite tehnici de pictura; fiecare pensula din acest set a fost dezvoltata pentru a produce semne diferite, permitand artistului posibilitati creative mai mari.
Pensula cu spuma - perfecta pentru a intinde culoarea pe o suprafata mare.
Swordliner - o perie rafinata care aluneca intre linii fine si forme de lacrima. Ideal pentru petale si frunze.
Pensula evantai - atunci cand este uda, pensula se separa in puncte fine care pot fi folosite pentru a crea urme delicate, cum ar fi parul si frunzisul.
Pensula plata - pentru linii mai largi si linii fine.
Pensula pieptene - este deal pentru adaugarea de textura.
Rigger Brush - Pensula perfecta pentru detalii. Riggerul produce linii fine cu o latime constanta. Ideal pentru linii delicate si lucrari complicate.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.