Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Amica VM 7001 vacuum 700 W Cylinder vacuum Dry Dust bag 3 L

Cod:

VM7001


Cod intern: #665523

  • Distribuie pe:
777,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni F024M


Livrare gratuita


Descriere Aspirator Amica VM 7001 vacuum 700 W Cylinder vacuum Dry Dust bag 3 L de la Amica

Amica VM 7001 Aspirator 3 L Aspirator cilindru Uscat 700 W Sac de praf

Funcționare super silențioasăAspiratoarele zgomotoase sunt de domeniul trecutului. Carcasa izolată fonic și motorul au fost concepute pentru a face produsul să funcționeze la fel de silentios ca o șoaptă. Aspiratorul funcționează atât de silențios încât nu va deranja somnul nimănui. Treburile zilnice tocmai au devenit convenabile.Filtru de ieșire: HEPA 13În compania dumneavoastră există persoane alergice sau copii mici? Aspirarea nu va mai însemna nori de polen, acarieni sau praf! Un filtru special din interiorul aspiratorului filtreaza aerul evacuat, indepartand chiar si murdaria produsa de motor. Este o soluție perfectă pentru cei care doresc ca casele lor să fie impecabile! Apartament curat, aer curat!Afișaj LEDEste ușor să verifici puterea corectă a motorului pentru suprafața de curățat cu aspiratorul. Afișajul LED modern și clar are patru pictograme care arată nivelul de putere a motorului activat. Puteți alege nivelul potrivit de putere a motorului pentru curățarea draperiilor, canapelelor, covoarelor sau parchetului.TurbobrushAspiratorul devine un obstacol și toate acele scame și păr de animale de companie nu par să dispară vreodată? Peria turbo este făcută pentru iubitorii de animale de companie. Rola rotativă a periei este antrenată de aspirație. Efectul de turbină îmbunătățește puterea de aspirație și eficiența curățării covoarelor și covoarelor. Îndepărtați scamele și părul cu ușurință și cu un zâmbet! Curățare mai bună și mai rapidă!Perie pentru parchetParchetul tău arată fantastic...sau a fost zgâriat din nou de aspirator?! Gata cu zgârieturile pe panourile de podea, gresie sau pardoseală din piatră! O perie moale proiectată special, cu lungă, perii sintetici nu lasă zgârieturi pe podelele din lemn pentru a le prelungi la maximum durata de viață. Aspirați suprafețele vaste și dure cu ușurință, eficient și... fără zgârieturi!Pornire ușoarăAceastă pornire a aspiratorului controlată electronic asigură o pornire lină a motorului. Garanta o protectie mai buna a motorului, prelungind astfel durata de viata a acestuia.
Amica VM 7001. Putere maxima de intrare: 700 W. Tip: Aspirator cilindru, Tip curatare: Uscat, Tip recipient praf: Sac de praf, Capacitate praf: 3 L. Filtrare de aer cu vid: HEPA, Metoda de separare a murdăriei: Filtrare, Nivel de zgomot: 61 dB. Culoare produs: Alb Garanta o protectie mai buna a motorului, prelungind astfel durata de viata a acestuia.
Amica VM 7001. Putere maxima de intrare: 700 W. Tip: Aspirator cilindru, Tip curatare: Uscat, Tip recipient praf: Sac de praf, Capacitate praf: 3 L. Filtrare de aer cu vid: HEPA, Metoda de separare a murdăriei: Filtrare, Nivel de zgomot: 61 dB. Culoare produs: Alb Garanta o protectie mai buna a motorului, prelungind astfel durata de viata a acestuia.
Amica VM 7001. Putere maxima de intrare: 700 W. Tip: Aspirator cilindru, Tip curatare: Uscat, Tip recipient praf: Sac de praf, Capacitate praf: 3 L. Filtrare de aer cu vid: HEPA, Metoda de separare a murdăriei: Filtrare, Nivel de zgomot: 61 dB. Culoare produs: Alb

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      VM7001
    • Culoare
      Alb
    • Tip aspirator
  • Specificatii
    • Putere
    • Aspirare
    • Filtru HEPA
      Da
    • Functii
      Afișajul LED modern
    • Tip suprafata
    • Capacitate colectare
      3 L
    • Altele
      Nivel de zgomot: 61 dB

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.