Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Bissell MultiClean Spot & Stain SpotCleaner Vacuum Cleaner

Cod:

4720M


Cod intern: #612580

  • Distribuie pe:
924,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aspirator Bissell MultiClean Spot & Stain SpotCleaner Vacuum Cleaner de la Bissell

Aspirator de mana BISSELL MultiClean Spotclean 4720M As,1.4 l, 330 W



Masina de spalat portabila pentru covoare BISSELL MultiClean este proiectat pentru a indeparta eficient nisipul, murdaria si granulatia de pe masini si pentru a restabili scaunele si tesaturile la standardele de expozitie. Furtunul lung si flexibil si accesoriile insotitoare sunt concepute pentru a re ajuta sa ajungi in orice loc. Indeparteaza petele pur si simplu folosind apa, 2 formule BISSELL special formulate si 4 instrumente speciale de curatare cu aspiratie puternica. Are un furtun extra-lung si flexibil (2,20 metri) pentru o curatire extinsa pentru diferite zone ale casei si masinii. Curatatorul contine doua rezervoare de apa detasabile pentru umplere si golire usoara pentru a facilita procesul de curatare. Datorita Spot & Stain usor si portabil, capacitatea de a sterge rapid petele prima data este in sfarsit aici. Designul subtire este usor de transportat si se potriveste comod in vehiculul tau Furtunul XL de 2,2 m iti permite sa ajungi in acele zone mici, greu accesibile Patru instrumente specializate de curatare impreuna cu pulverizare puternica si aspiratie ajuta la indepartarea chiar si a celor mai dure pete Tehnologia HeatWave ajuta la mentinerea temperaturii constante a apei pe tot parcursul procesului de curatare. Rezervoare de apa detasabile pentru umplere si golire usoara. Sistemul cu doua rezervoare permite curatarea cu apa curata, in timp ce murdaria se depoziteaza intr-un rezervor diferit.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Filtru HEPA
      Da
    • Functii
      Sistemul cu doua rezervoare permite curatarea cu apa curata, in timp ce murdaria se depoziteaza intr-un rezervor diferit.
    • Tip suprafata
    • Capacitate colectare
      1.1 l
    • Dimensiuni
      Inaltime 36.8 cm
    • Lungime cablu
      5 m
    • Altele
      Spot & Stain usor si portabil, capacitatea de a sterge rapid petele prima data este in sfarsit aici

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:    
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.