Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Black Decker Vacuum cleaner battery Black&Decker DustBuster Flexi PD1820L-QW (silver color)

Cod:

PD1820L-QW


Cod intern: #445762
5,00 / 0 comentarii

  • Distribuie pe:
448,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aspirator Vacuum cleaner battery Black&Decker DustBuster Flexi PD1820L-QW (silver color) de la Black Decker

Aspirator Black+Decker 18V Lithium Flexi PD1820L.Aspirator Black+Decker 18V Lithium Flexi PD1820L aspira toate tipurile de gunoi, inclusiv praful, murdaria, parul animalelor de companie, in zonele greu accesibile in spatele radiatoarelor, sub paturi, in sertare, aspira suprafate la inaltime, cum ar fi partea de sus a dulapurilor, abajurure, tablouri, perdele, marginile usilor si ferestrele. Caracteristici: Rezervor transparent complet detasabil pentru o curatare usoara si igienica Aspirator cu acumulator asigura libertate pentru aspirarea oricarei zone din casa Actiunea Ciclonica si filtrarea tripla permite produsului sa functioneza mai bine pentru o perioada mai mare de timp. Statia de incarcare depoziteaza aspiratorul si accesoriile acestuia Aspirator portabil, performant, compact, cu acumulator si furtun flexibil integrat de 1.5m Incarcator inteligent Eco incarca acumulatorul in mai putin de 4 ore. Incarcatorul se opreste automat imediat ce acumulatorul este incarcat complet, economisind electricitatea. Sistemul de golire laterala este un sistem de usor de utilizat, ceea ce inseamna toata murdaria merge direct la gunoi mainile nu vor atinge murdaria Acmulator Li-Ion 18V pentru putere mare de aspirare, fara pierderi de putere Include accesorii lungi si scurte pentru spatii inguste, perie moale si accesoriu pentru colectarea parului de animale. Design modern, atractiv ce complimenteaza orice bucatarie. Motor de inalta performanta pentru rezultate maxime la curatare si de eficiente - ideal pentru cele mai dificile sarcini de curatare Tehnologie patentata "motor in filtru" permite ca aspiratorul sa fie ultra compact Set de livrare: Accesorii depozitate pe statia de incarcare Tub accesoriu 2 in 1/Perie pentru tapiterie Tub lung



CONTINUT PACHET : Aspirator . Incărcător, Duză de crăpătură, Manual de utilizare

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Aspirare
    • Filtru HEPA
      Da
    • Functii
      Tehnologie Cyclone
    • Tip suprafata
    • Capacitate colectare
      0.56 l
    • Accesorii incluse
      Perie pentru tapiterie Accesoriu pentru spatii inguste Statie incarcare
    • Altele
      Autonomie acumulator 15 min

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  

Opiniile clientilor despre Aspirator Black Decker Vacuum cleaner battery Black&Decker DustBuster Flexi PD1820L-QW (silver color)

Rating general al produsului:
5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.