Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Blaupunkt VCI201 vacuum cleaner

Cod:

VCI201


Cod intern: #777976

  • Distribuie pe:
328,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aspirator Blaupunkt VCI201 vacuum cleaner de la Blaupunkt

Aspiratorul multifuncțional VCI201 este conceput pentru a aspira atât suprafețele uscate, cât și cele pătate de lichid. Puterea mare și filtrul de aer eficient îi permit să funcționeze chiar și în cele mai dificile condiții. Acest model de aspirator vă va ajuta să vă mențineți casa, atelierul și terasa ordonate, chiar și atunci când aveți de-a face cu murdărie dificilă, de exemplu după reparații sau curățarea post-decorare.

VCI201 dispune de un motor fiabil de 1.200 W, ceea ce îl face potrivit pentru curățarea majorității de pe orice suprafață. Datorită forței de împingere de 16-18 kPa și debitului de aer de 1,6 m3/min, această mașină poate face față chiar și celor mai dificile lucrări.

Aspiratorul dispune de două perii de aspirare a podelei. Peria universală pentru podea este universală și aderă perfect pe podea, asigurând colectarea foarte eficientă a murdăriei de pe suprafețele dure și covoare. A doua perie de aspirare este concepută pentru a colecta umezeala de la suprafață, având peri sintetici fine și o curea de cauciuc pentru a crește eficiența aspirației.

Acest aspirator extrem de practic are o funcție de suflare foarte utilă. Vă va ajuta să îndepărtați murdăria din locurile greu accesibile și să curățați suprafețele dacă nu doriți să aspirați murdăria solidă.

Eficiența dispozitivului este completată de utilizarea unui filtru HEPA, care prinde eficient praful și alte murdărie. Suprafața sa activă mare asigură timpul optim de lucru între intervalele de întreținere ale aspiratorului (de ex. pentru curățarea filtrului).

Când aspirați cu VCI201, fiți siguri că aerul care iese din aspirator este cât mai curat și sigur posibil pentru toată lumea din gospodăria dvs.

Recipientul de praf de 10 litri completează confortul utilizării, astfel încât nu este nevoie să îl goliți prea des. În plus, cablul de alimentare cu lungimea de 6 m vă va permite să curățați suprafețe mari fără a reconecta cablul în mod repetat. Cu un nivel de zgomot mai mic de 80 dB, aspirarea nu va fi o povară pentru urechile membrilor gospodăriei.

VCI201 este ușor și la îndemână (5,2 kg), ceea ce îl face ideal pentru echipele de construcții sau de curățare care își schimbă adesea locul de muncă, în comparație cu alte aspiratoare industriale. Mobilitatea acestuia este susținută de 4 roți rotative instalate la baza dispozitivului.

Aspiratorul vine cu accesorii suplimentare, cum ar fi o perie de aspirare universală, o perie pentru curățarea podelei umede și uscate, o perie de aspirare cu fantă 2 în 1 pentru spații înguste și trei țevi de aluminiu care, atunci când sunt conectate între ele, reduc nevoia. să se aplece și să vă permită să ajungeți în locuri înalte, atunci când aspirați.

Aspiratorul vine complet cu un filtru de aer și un sac de hârtie pentru praf.
Filtrul poate fi curățat în mod repetat sub jet de apă. Sunt disponibile următoarele filtre și pungi: ACC055 – un filtru pentru aspiratorul VCI201; ACC054 – o pungă de hârtie pentru aspiratorul VCI201.

Datorită funcționalității și calității înalte, aspiratorul VCI201 de la Blaupunkt este un produs conceput pentru uz casnic, dar va fi la îndemână și într-un atelier sau garaj, sau în timpul lucrărilor de reparații.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.