Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Bosch AdvancedVac 18V-8 Uscat/Umed 8 L

Cod:

06033E1000


Cod intern: #1089233

  • Distribuie pe:
543,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aspirator Bosch AdvancedVac 18V-8 Uscat/Umed 8 L de la Bosch


Bosch AdvancedVac 18V-8. Type: Cylinder vacuum, Cleaning type: Dry&wet, Dust container type: Dust bag, Dust capacity: 8 L, Product colour: Black



Aspirator umed și uscat AdvancedVac 18V-8

Aspirator multifuncțional 3 în 1: curățați, aruncați în aer și extrageți praful în interior și în exterior

Aspiratorul portabil AdvancedVac 18V-8 este aspiratorul polivalent 3-în-1 pentru îndepărtarea murdăriei și umflarea sarcinilor în interior și în exterior. Datorită unei game utile de accesorii, murdăria sau praful umedă și uscată și resturile grosiere și fine din jurul casei, grădinii, mașinii sau rulotei, devin rapid un lucru din trecut. Aspiratorul este ușor conectat la uneltele electrice de la Bosch Home & Garden și alți producători printr-un adaptor universal flexibil, asigurând o zonă de lucru curată. Acesta este un aspirator 3 în 1 care pompează și se dezumflă, de asemenea, cu o funcție de umflare integrată, făcându-l la îndemână pentru a elimina frunzele de grădină sau pentru a arunca în aer saltele pneumatice și jucării de piscină. Bucurați-vă de confortul unei autonomii suplimentare a bateriei în modul eco și de un volum al containerului cu o capacitate de 8 litri, precum și de roți și țevi de prelungire pentru curățarea podelei prietenoasă cu spatele. Instrumentul aparține ALIANȚEI POWER FOR ALL. O baterie poate opera o mare varietate de unelte de diferite mărci.
 

Funcțiile și avantajele AdvancedVac 18V-8

 

PUTERE PENTRU TOATE sistemele fără fir de la Bosch

Fie ca foraj, curatenie sau gradinarit. Comutați rapid și ușor între diferite dispozitive cu bateria de 18 V POWER FOR ALL de la Bosch. Pentru și mai multă flexibilitate, bateria se potrivește și în uneltele altor partener din alianța bateriei POWER FOR ALL.

Cleaner-ul se atașează cu ușurință la fiecare instrument de model actual

Adaptorul universal face posibilă atașarea aparatului de curățat la fiecare unealtă curentă din gama Bosch Home & Garden. Aspiratorul curăță în timp ce se lucrează, pentru un mediu constant curat, fără pași suplimentari de curățare.

 

Suflați frunzele și murdăria din zonele greu accesibile

Suflați cu ușurință frunzele și murdăria din zonele înguste sau greu accesibile – pur și simplu comutați de la funcția de aspirare la cea de suflare prin atașarea furtunului pe partea din spate a aspiratorului.

Maximizați puterea sau extindeți durata de funcționare

Comutați între modul de alimentare și modul eco. Puterea este perfectă pentru lucrări scurte și grele, în timp ce eco oferă o durată mai lungă de funcționare pentru sarcini mai ușoare și mai lungi de aspirare.

 

Sistem cu un singur filtru pentru preluare umedă și uscată

Treceți de la aspirarea umedă la cea uscată fără schimbarea filtrului, datorită filtrului pliat plat integrat. Goliți și clătiți pentru a curăța.

Funcționalitatea de inflație/deflație

Pentru utilizare ca pompă de aer pentru a umfla saltele pneumatice, jucării pentru piscină sau alte gonflabile. Utilizați orificiul de evacuare a aerului pentru umflare și orificiul de intrare a aerului pentru dezumflare.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Aspirare
    • Filtru HEPA
      Nu
    • Functii
      Multifunctional
    • Tip sac
    • Tip suprafata
    • Capacitate colectare
      8 litri
    • Dimensiuni
      376 x 278 x 295 mm
    • Altele
      Suflați frunzele și murdăria din zonele greu accesibile, Maximizați puterea sau extindeți durata de funcționare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.