Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Bosch BSS 825 CARP

Cod:

BSS825CARP


Cod intern: #1855668

  • Distribuie pe:
3.150,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aspirator Bosch BSS 825 CARP de la Bosch

seria 8 aspirator fara fir Nelimitat Gen2 Black

Încărcare rapidă: timp de așteptare mai mic datorită încărcării de 5 ori mai rapide⁵. Economisiți timp datorită încărcării de până la 5 ori mai rapide⁵. Întregul apartament poate fi aspirat fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la încărcarea consumatoare de timp. Încărcătorul nostru rapid funcționează de până la cinci ori mai rapid decât opțiunea de încărcare a stației de andocare⁵ și permite încărcarea rapidă a bateriilor Bosch de 18 V. Acest lucru vă economisește timp, iar aspiratorul este întotdeauna gata. Garanție gratuită a motorului de 10 ani³: performanță de lungă durată datorită tehnologiei de motor Bosch „Made in Germany”. Tehnologia motorului Bosch - calitate „Made in Germany”. Bucurați-vă de performanța constantă și puternică de curățare a aspiratoarelor Bosch: dezvoltăm și producem motoarele noastre de înaltă performanță în Germania de peste 80 de ani și ne așteptăm la nimic mai puțin de la aspiratoarele noastre decât rezultate optime și o durată lungă de viață a dispozitivului. De aceea oferim o garanție a motorului de 10 ani³. Power For All Alliance: Bateria este compatibilă cu numeroase produse de la Bosch și alte mărci. Alianța Putere pentru Toți. O baterie pentru toata casa. Majoritatea dispozitivelor au baterii diferite, care pot costa bani. Bateriile interschimbabile de la Bosch fac parte dintr-unul dintre cele mai mari sisteme de baterii de 18 V cu diferite mărci: Power For All Alliance. Sunt compatibile cu multe scule electrice de 18V și echipamente de grădină de la Bosch și alte mărci precum Gardena, Gloria, Wagner și Rapid. Astfel, puteți folosi o baterie pentru aproape toate aplicațiile din casă și din jurul casei și grădinii. Furtun extensibil flexibil: curățare fără efort oriunde datorită furtunului lung și extrem de flexibil. Ajungeți oriunde cu acest furtun prelungitor ultra-flexibil. Flexibilitatea și accesoriile practice permit o curățare completă și fără efort. Datorită furtunului de extensie flexibil, se poate ajunge și în locuri greu accesibile, colțuri, abajururi și jaluzele. În plus, are o conexiune electrică pentru antrenarea unor atașamente speciale precum duza mini-turbo pentru curățarea interiorului vehiculului. RotationClean: curățare rapidă și ușoară a filtrului - fără spălare.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Aspirare
    • Filtru HEPA
      Da
    • Functii
      Power For All Alliance: Bateria de 18 V este compatibilă cu multe produse Bosch din linia de produse ecologice și alte mărci.
    • Tip suprafata
    • Capacitate colectare
      0,4 L
    • Eficienta energetica
      capacitatea bateriei 5 Ah
    • Accesorii incluse
      1 x cablu de încărcare, 1 x încărcător rapid, 1 x acumulator înlocuibil, 1 x stație de încărcare, 1 x perie pentru mobil 2 în 1 și duză pentru tapițerie, 1 x tub de aspirație cu clip lung pentru accesorii, 1 x duzăbilă pentru crăpături, 1 x duză pentru keyboardă și sertar , 1 x duză pentru tapițerie XXL cu clemă, 1 x tub de extensie flexibil
    • Dimensiuni
      1304 x 252 x 218 mm
    • Lungime cablu
      FARA FIR
    • Altele
      Duza regleaza automat puterea in functie de tipul de podea - indiferent daca este covor sau podea tare. Soluția pentru durată și performanță excelente, în funcție de ceea ce este necesar pentru un rezultat perfect de curățare.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.