Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Bosch BBS611BSC Vacuum cleaner, Handstick 2in1, Operating time 30 min, Charging time 4 h, Unlimited Black

Cod:

BBS611BSC


Cod intern: #613321

  • Distribuie pe:
1.441,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aspirator Bosch BBS611BSC Vacuum cleaner, Handstick 2in1, Operating time 30 min, Charging time 4 h, Unlimited Black de la Bosch

Aspirator vertical Bosch BBS611BSC, 18 V, 0.3 l, Negru

Cel mai usor: Aspirarea gratuita cu efort minim datorita designului usor si compact Posibilitate de functionare mai lunga: daca este necesar, poate fi utilizata o alta baterie inlocuibila din sistemul Power for ALL 18V. Alimentare pentru sistemul ALL: bateria inlocuibila face parte din sistemul de scule electrice fara fir Bosch Home & Garden de 18V (linie verde) Fabricat in Germania: standarde ridicate de calitate si teste amanuntite de productie pentru satisfactie pe termen lung Aspirarea eficienta: peria AllFloor si motorul digital DigitalSpin compact va permit sa aspirati cu usurinta toate suprafetele.Daca aveti o baterie suplimentara - ca accesoriu separat sau de la alte unelte electrice Bosch din familia Power for ALL 18V - puteti extinde semnificativ timpul de functionare al aspiratorului Bosch Unlimited. Datorita acestei solutii inovatoare, aspiratoarele nelimitate sunt gata sa functioneze ori de cate ori aveti nevoie de ele. Doar inlocuiti bateria - faceti clic si este gata.In cele din urma, sfarsitul multor baterii care nu se potrivesc: Cu sistemul Power for ALL, tot ce aveti nevoie este o baterie detasabila care se potriveste tuturor aparatelor de uz casnic, sculelor electrice si uneltelor de gradina de la linia verde Bosch din clasa de tensiune 18V!Meriti o performanta foarte buna de aspirare. De aceea, am echipat aspiratoarele noastre nelimitate cu tehnologia motorului fara perii care face ca motorul nostru digital sa fie puternic, fiabil si fara emisii. In combinatie cu peria electrica Bosch AllFloor Power, asigura aspirarea fiabila a tuturor tipurilor de podele.Daca pretuiti produsele de inalta calitate, nu ati fi putut gasi un loc mai bun. Aspiratoare Serie nelimitata 6 sunt produse in fabrica noastra din Germania, care are mai mult de 80 de ani de experienta in productia de aspiratoare. Deja in faza de proiectare, aspiratoarele noastre sufera sute de ore de teste solicitante.Aspirarea cat mai usoara posibil. Seria nelimitata 6, cu designul sau usor si compact, face aspirarea cu adevarat mai usoara. Modulul de aspirator portabil cantareste doar 1,4 kg si intregul cu tubul si peria 2,3 kg. Acest lucru face si mai usor aspirarea de la podea la tavan.Un aspirator va permite sa curatati intreaga casa. Nelimitat inseamna curatare la 360 °. Puteti aspira cu usurinta podelele, dar si masa, mobilierul, mobilierul tapitat si chiar tavanul. Puteti ajunge cu usurinta in locuri greu accesibile, de exemplu, in spatele unui dulap sau a rafturilor inalte. Puteti aspira eficient podele din lemn sau gresie tare, precum si covoare si covoare. Unlimited este, de asemenea, usor de transformat intr-un dispozitiv la indemana, perfect pentru aspirarea in masina.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:    
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.