Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Concept vertical VP6200 3w1 450 w negru

Cod:

VP6200


Cod intern: #1013955

  • Distribuie pe:
1.334,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aspirator vertical VP6200 3w1 450 w negru de la Concept

Aspirator Vertical Concept 3 in 1 VP6200 Aqua Flex, 29,6 V, motor BLDC, mop, perie parchet, perie covoare, 450 W, timp de functionare 60 min, recipient 0.5 l, HEPA13, Negru

Datorita designului inteligent, VP6200 ofera flexibilitate maxima. Tubul de extensie flexibil se adapteaza complet dupa miscarile dumneavoastra. Fara efort, puteti aspira acum cu usurinta si sub mobilier sau in locuri greu accesibile. Mop Cu aspiratorul VP6200 puteti aspira si sterge toate podelele dure dintr-o singura miscare, astfel incat sa puteti curata casa in jumatate din timpul trecut. Doar umpleti rezervorul cu apa distilata si puneti-l pe duza periei turbo. Apasati usor butonul de pe rezervor pentru a umezi laveta de curatare si puteti incepe. Laveta poate fi indepartata cu usurinta si spalata in masina de spalat rufe.Puterea mare de aspirare se datoreaza motorului BLDC. Este un motor de ultima generatie, digital, fara perii, care are nenumarate avantaje. Acest motor este mai silentios, mai fiabil, mai eficient din punct de vedere energetic si are o durata de viata mai lunga fata de motoarele conventionale.Cu aspiratorul Iconic Aqua Flex VP6200 veti aspira si podelele dure, precum si covoarele sau mochetele. Duza pentru podea este echipata cu propriul sistem de actionare care mareste puterea de aspirare, astfel incat sa obtineti o curatare foarte eficienta intr-un timp mult mai scurt. Puteti alege una din cele doua perii, astfel incat sa se poata descurca cu adevarat pe orice suprafata. Peria pentru covoare este realizata dintr-o combinatie de peri si lamele de cauciuc si este potrivita pentru toate tipurile de tesaturi. Daca in casa dumneavoastra predomina podelele dure, va recomandam peria HardFloor. Datorita suprafetei moi cu fibre speciale, este foarte blanda cu suprafata aspirata si poate capta de pana la 3 ori mai multa murdarie, inclusiv particulele miniaturale.Aspiratorul are 3 moduri de curatare: Low (scazut), Normal si High (ridicat). Puterea de aspirare o puteti regla cu usurinta pe manerul aspiratorului. Modul Low (performanta scazuta) este potrivit pentru podelele dure, iar modul High (performanta ridicata) este potrivit pentru locuri murdare sau covoare.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Aspirare
    • Filtru HEPA
      Da
    • Functii
      3 moduri de aspirare: scăzut, normal, ridicat
    • Tip suprafata
    • Capacitate colectare
      0,5L
    • Accesorii incluse
      Accesoriu pentru spatii inguste
    • Lungime cablu
      FARA FIR
    • Altele
      Autonomie acumulator 60 min

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.