Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator deerma DEM-A10W, 300 ml, 2550 mAh, 20 V, 2200 Pa, Alb

Cod:

033815


Cod intern: #1281015

  • Distribuie pe:
1.629,99 lei TVA inclus

Pret vechi: 1.788,99 lei


Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aspirator DEM-A10W, 300 ml, 2550 mAh, 20 V, 2200 Pa, Alb de la deerma

Robotul de curatare Deerma DEM-A10W

Fa ceva placut in timp ce robotul de curatare Deerma DEM-A10W iti va curata casa pentru tine. Aparatul va aspira si curata podelele si va goli singur recipientul de praf folosind statia inclusa in set. Puterea sa de aspirare ajunge la 2200 Pa, iar tampoanele de mop se rotesc de pana la 180 de ori pe minut. Aspiratorul detecteaza inteligent covoarele si, datorita algoritmilor de inteligenta artificiala, se va potrivi perfect in casa ta. Il puteti opera convenabil utilizand aplicatia sau comenzile vocale.

 

Aspirare fiabila

Ce face un robot atat de bun sa faca fata murdariei? Aparatul a fost echipat cu o rola noua, electrica, care este fabricata din lana si cauciuc, datorita careia poate curata si mai eficient diferite suprafete. In plus, peria laterala a robotului va permite sa aspirati temeinic podelele de-a lungul peretilor. DEM-A10W este alimentat de un motor modern Nidec, care este responsabil pentru functionarea eficienta, eficienta si puterea mare de aspiratie.

 

Curata perfect podelele

Vrei ca robotul sa curete podeaua? Este suficient sa inlocuiti recipientul de praf cu un recipient special pentru apa, a carui capacitate este de 380 ml. DEM-A10W va trata rapid si eficient chiar si petele persistente. Aparatul este echipat cu 2 accesorii rotative care se rotesc cu viteza mare si exercita o presiune de pana la 10 N. Datorita acestui lucru, poate gestiona perfect majoritatea contaminantilor. De asemenea, puteti adauga putin lichid de curatare in rezervorul de apa, daca este necesar.

 

Isi va goli singur recipientul de praf

Produsul este echipat cu un recipient mare pentru praf care asigura o filtrare tripla si are o capacitate de 300 ml. Dar nu trebuie sa va faceti griji ca il goliti! Cand rezervorul este plin, robotul se va indrepta automat catre statia sa pentru a scapa de murdarie - datorita conductei de aer scurte si unei puteri de aspiratie de pana la 28.000 Pa, va dura doar aproximativ 10 secunde! Mai mult, sacii de gunoi de 3 litri inclusi in set sunt suficienti pentru aproximativ 1-2 luni de utilizare.

 

Sistem de navigatie imbunatatit

Un algoritm avansat de pozitionare si navigare, o camera cu unghi larg 200 si un giroscop modern - toate acestea fac ca robotul sa fie pozitionat perfect in majoritatea incaperilor si sa se miste liber in jurul lor. Scaneaza bine zona, genereaza harti inteligente si planifica rute optime de curatare. Nu pierde nicio zona si nu se pierde. In plus, datorita tehnologiei imbunatatite, VSLAM 4.1 se autoajusteaza la noul mediu si actualizeaza traseul atunci cand, de exemplu, inlocuiti mobila.

 

Senzori incorporati

Aspiratorul a fost echipat cu 27 de senzori care ii imbunatatesc semnificativ functionarea. Detecteaza obiecte de la o distanta de 10 cm, astfel incat poate incetini in timp si poate evita o coliziune. Depaseste cu usurinta obstacole de pana la 12 mm inaltime. De asemenea, evita caderile - nu va faceti griji ca va cadea pe scari! De asemenea, detecteaza inteligent covoarele. Cand aspirati, creste puterea de aspiratie asupra lor pentru a indeparta mai bine resturile ascunse in fibrele lor. Evitati covoarele atunci cand spalati podelele, pentru a nu le uda.

 

Design bine gandit

Robotul DEM-A10W va fi perfect pentru casa ta.Inaltimea sa este de doar 7,8 cm, asa ca poate incapea cu usurinta sub mobilier, de exemplu sub un pat sau o canapea. Atat aspiratorul cat si statia nu ocupa mult spatiu. In plus, dispozitivul recunoaste automat reteaua Wi-Fi 2.4G - configurarea acesteia este extrem de simpla. De asemenea, accepta actualizari OTA. Nu trebuie sa va amintiti sa inlocuiti sacul de gunoi la statie - cand acesta este plin, veti primi o notificare.

 

Control convenabil

Acum va puteti controla comod robotul de la distanta. Foloseste doar aplicatia dedicata! Cu acesta, puteti, de exemplu, sa planificati programe de curatare, sa selectati moduri, sa creati pereti virtuali si zone inchise si sa definiti ce zone sa curatati. Nu ai un smartphone la indemana? Nici o problema! De asemenea, puteti controla robotul folosind comenzi vocale. Produsul este compatibil cu asistentii inteligenti Siri si Tmall Genie.

 

Timp lung de lucru

Robotul Deerma DEM-A10W este perfect atat pentru apartamentele mici, cat si pentru cele mai mari. A fost echipat cu o baterie durabila de 2550 mAh cu o celula BAK. Datorita acestui lucru, timpul sau de lucru este suficient de lung pentru a aspira complet sau a spala podele cu o suprafata totala chiar si de 90-150 m2 - pana la 120 de minute! Mai mult, atunci cand bateria este descarcata, robotul se va intoarce automat la statia de incarcare, se va reincarca si apoi va relua curatarea de unde a ramas. Nu trebuie sa va mai faceti griji pentru asta!

 

Inclus

  • Robot de curatare
  • Statie de golire
  • Rezervor de apa
  • Recipient de praf
  • Perii laterale x3
  • Saci de gunoi x2 (un sac de gunoi este deja in statie)
  • Tampoane de mop x2 (un set de tampoane de mop este deja montat pe rezervorul de apa)
  • Perie de curatat
  • Filtru

 

Specificatie

 

Producator Deerma
Nume Robot inteligent de maturat cu functie automata de colectare a prafului
Model DEM-A10W
Culoare alb
Dimensiunile robotului 325 x 325 x 78 mm
Dimensiunile statiei 256 x 200 x 350 mm
Puterea de aspirare 2200 Pa
Tensiune de lucru 14,4 V
Puterea de lucru 28 W.
Timpul de lucru Pana la 120 de minute
Timp de incarcare Aproximativ. 4 h
Tensiune de incarcare 20 V
Curent de incarcare 1.2 A.
Capacitatea bateriei 2550 mAh
Capacitate sac de gunoi 3 l
Capacitate rezervor de apa 380 ml
Capacitatea recipientului de praf 300 ml
Comunicare Wi-Fi 2.4G
Inaltimea obstacolelor de depasit Pana la 12 mm

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Aspirare
    • Filtru HEPA
      Nu
    • Functii
      Robot inteligent de maturat cu functie automata de colectare a prafului
    • Tip suprafata
    • Capacitate colectare
      300 ml
    • Eficienta energetica
      20 V
    • Dimensiuni
      325 x 325 x 78 mm
    • Lungime cablu
      Fara

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.