Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator deerma VC01 Max Wireless Cleaner, Alb

Cod:

VC01 Max


Cod intern: #768273

  • Distribuie pe:
446,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Aspirator VC01 Max Wireless Cleaner, Alb de la deerma

Deerma VC01 Max - aspirator cu băț compact fără fir cu funcție de curățare. Până la 45 de minute de funcționare la fiecare încărcare datorită unei baterii de 2500 mAh, putere de aspirare de 12000Pa, accesoriu suplimentar pentru mopping cu rezervor de apă de 200 ml - aspirare și mopping în același timp. Container de praf fără sac cu o capacitate de 0,6 l. Poate fi utilizat ca aspirator de mână. Filtrul H11 special lavabil permite eliminarea incredibil de eficientă a particulelor nocive și captează eficient chiar și cele mai fine particule de praf. Modulul principal al aspiratorului cântărește mai puțin de 1 kg, iar nivelul de zgomot nu depășește 78 dB. Încărcare prin portul USB-C.

 


Aspirator vertical fără fir Deerma VC01 Max

Curățare temeinică fără prea mult efort? Cu Deerma este posibil! Aspiratorul îmbunătățit VC01max vă permite să aspirați eficient și rapid. Cu o durată de funcționare de până la 45 de minute și o putere de aspirare de până la 12.000 Pa, puteți curăța perfect întreaga casă. Motorul îmbunătățit fără perii oferă performanțe de neegalat, iar datorită greutății reduse și designului fără fir al produsului, îl puteți folosi cu ușurință oriunde doriți. designul perfect gândit și funcționalitatea aspiratorului au fost recunoscute cu un premiu Red Dot Award.Notă - schimbarea modelului, cel actual nu are funcția de spălare.

 

Aliatul dumneavoastră indispensabil în lupta împotriva murdăriei

Noul motor fără perii al aspiratorului oferă cu 60% mai multă putere față de modelul anterior și cu 40% mai multă putere de aspirare la 12.000Pa. Conducta sa de aer dreaptă este, de asemenea, responsabilă pentru performanța de neegalat a aparatului. Cu toate acestea, VC01max se ocupă de praf, firimituri, păr, fire de păr și alte resturi în cel mai scurt timp. Elimină chiar și murdăria ascunsă în covoare și crăpături!

 

Peria de care aveți nevoie

Podeaua de sub mobilier poate fi, de asemenea, lipsită de praf și pete. Peria de pe acest aparat este proiectată astfel încât să puteți curăța în mod convenabil fiecare colț. Se rotește la 180° și poate fi îndoită la 90°, astfel încât puteți curăța tot felul de suprafețe sub un dulap, între picioarele scaunelor sau în colțurile unei încăperi.

 

Aveți grijă de fiecare colțișor și crăpătură

Kitul include, de asemenea, o perie suplimentară 2 în 1 pentru crăpături, cu ajutorul căreia puteți aspira, printre altele, locuri înguste, cum ar fi nișele canapelelor, sau suprafețe inegale, cum ar fi tastatura laptopului dumneavoastră. Acest lucru, combinat cu capacitatea VC01max de a fi folosit ca un aspirator portabil de mici dimensiuni și cu designul său fără fir, vă permite să curățați temeinic fiecare colțișor. Nu există aproape nimic care să vă limiteze libertatea, astfel încât este ușor să vă păstrați în ordine la etaj, în garaj sau în mașină.

 

Curățați fără întreruperi nedorite

Aspiratorul este echipat cu o baterie nouă și mai bună, cu o capacitate de 2500mAh. Sistemul inteligent de gestionare BMS este responsabil pentru performanța sa optimă. Toate acestea se traduc în până la 45 de minute de timp de lucru! VC01max se încarcă prin intermediul unui port USB-C, astfel încât îl puteți conecta la o sursă de alimentare aproape oriunde. Îl puteți încărca cu orice încărcător, powerbank sau chiar cu computerul dumneavoastră! Vei avea nevoie de 4 ore pentru o încărcare completă.

 

De dragul sănătății dumneavoastră

Respirați aer curat în casa dumneavoastră. Filtrarea în 3 trepte a VC01max vă permite să eliminați poluanții în mod incredibil de eficient. Filtrul pliabil H11 reține eficient chiar și cele mai fine particule de praf. O plasă specială din oțel este, de asemenea, responsabilă de blocarea acestora. Filtrarea ciclonică se ocupă perfect de păr și de diverse tipuri de resturi. Deșeurile se duc în recipientul detașabil, care este foarte rapid și ușor de golit. Atât recipientul, cât și filtrul cu plasă de oțel pot fi spălate sub jet de apă pentru a le prelungi durata de viață și a evita înlocuirea frecventă. Acest lucru nu este doar ecologic, ci și bun pentru portofelul dumneavoastră!

 

Aspirați fără a obosi

Aflați că și curățenia poate fi distractivă! VC01max vă oferă un confort de neegalat. Modulul principal al aspiratorului cântărește mai puțin de 1 kg - ridicați-l cu ușurință pentru a-l muta în altă cameră sau pentru a aspira tavanul. De asemenea, este posibil să depozitați convenabil aspiratorul în poziție verticală, cu ajutorul unui suport de perete special. O modalitate excelentă de a economisi spațiu în casă!

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.